Zašto ona može pojesti sve, a ja ne mogu?

Da li ste ikada bili s prijateljicom na ručku i začudili se koliko može pojesti, a uvijek je toliko mršava. Da istina svako tijelo je drugačije, drugi metabolizam itd.

No mi vam otkrivamo tajnu kako bez obzira ne gensku predispoziciju možete pojesti isto poput prijateljice i ne udebljati se!

image

Vjerojatno ste se već mnogo puta našli u takvoj situaciji da čak i ako salatu pojedete odmah vam se vidi, a vaša prijateljica može pojesti slona ali i dalje ima savršenu liniju. To je do nedavno puno ovisilo o genima naših mama i baka, no stručnjaci su otkrili formulu i tu teoriju okrenuli naglavačke!

Pojedite cijeli tanjur i bit će kao da ste pojeli samo pola!

Patentirani sastojak ID-aLG u Slimmium kapsulama blokira apsorpciju masnoća i ugljikohidrata. Kada uzmemo Slimmium kapsulu zapravo spriječimo da se nezdrava hrana apsorbira u naše tijelo. Na taj način možemo jesti slatkiše i brzu hranu a nećemo se udebljati, već ćemo ju izbaciti probavnim sustavom.

Više se ne morate odricati hrane i gladovati

Uz Slimmium kapsule možete pojesti isto kao i vaša prijateljica, jer ćete bez obzira na hranu koju jedete apsorbirati samo polovicu, koja bi se u suprotnom počela skupljati na vašem trbuhu, stražnjici i bokovima.

Kako djeluju Slimmium kapsule

S korištenjem kapsula možemo smršaviti ali se ne moramo u potpunosti odreći slatke i nezdrave hrane. Pokazalo se da kapsule djeluju tako da:

  • tope masnoće
  • zaustavljaju apsorpciju masnoća
  • zaustavljaju apsorpciju ugljikohidrata
  • poboljšavaju probavu
  • smanjuju celulit i brinu za bolji ten kože na bedrima, stražnjici i oko trbuha

Za koga su Slimmium kapsule?

Slimmium kapsule su prvi proizvod na tržištu koji blokira apsorpciju kalorija i tako omogućuje spontani gubitak kilograma!
Uzmimo na primjer dvije prijateljice koje su pojele potpuno jednaki obrok. Ona koja koristi Slimmium kapsule će s tim obrokom, na trbuh, stražnjicu i bokove, nataložiti 54% manje šećera i 58% manje masnoća za razliku od osobe koja ne koristi Slimmium kapsule.

To znači da možemo smršaviti čak i ako jedemo kao inače i koristimo Slimmium, a ako samo malo promijenimo svoju prehranu smršavit ćemo još i više.

Inovativna formula pomogla je i oduševila već više od 76% korisnika. Dopustite da pomogne i vama!