Savršeno vjenčanje - dovedite tijelo u formu u 1 mjesecu!

Vjenčanje se bliži, pretpostavljamo da ste zbog stresa počeli više jesti, manje spavati, a svoje frustracije ispušete na organizatora ili cvjećara. Uz takav stres nemoguće je održati dijetu i plan vježbanja, zar ne?

image

Zato smo mi ovdje, kako bi vam olakšali i u najstresnijim situacijama. Imamo nepobjedivo rješenje koje će vam pomoći da se riješite tih nekoliko kilograma viška kako bi mogli paničariti oko drugih stvari, a ne vaše linije. Ovo je naš plan u 3 koraka kako se u potpunosti riješiti kilograma koji prijete kako će pokvariti vaš magični dan!

Korak 1 – dijeta

Prije svega, vjerujte da vas nećemo dati na neku groznu celer dijetu – jer ipak nitko ne želi čudovište za mladenku. Samo se morate fokusirati na vaša 2 najveća neprijatelja: sol I ugljikohidrati.

Oni su glavni neprijatelji kod brzog debljanja i sporog gubitka težine.

Da li ste znali da 1 gram soli uzrokuje zadržavanje čak 1 kilograma vode u tijelu? A da li ste znali da samo 1 krumpir uzrokuje zadržavanje skoro pola kilograma vode?

Što to znači? Ako želite izbjeći neugodno iznenađenje na dan vjenčanja, morate ograničiti unos tih namirnica. Koristite razne biljne začine umjesto soli i radije odaberite povrće umjesto ugljikohidrata.  

Što će vam pomoći kada ništa drugo ne djeluje?

Nažalost naš najveći trud ponekad jednostavno nije dovoljan. Vjerojatno ne želite riskirati nešto tako važno kao vlastito vjenčanje. Srećom mi imamo par trikova koji će vam garantirano pomoći da izgledate savršeno!

Korak 2 – višak vode

Da li ste i vi doživjeli noćnu moru u kojoj se na dan vjenčanja probudite s 2 kile ekstra? Od stresa vam se povećava kortizol – a zbog kortizola vam se voda zadržava u tijelu. Znani su vam oni smješni videi u kojim mladenka ne može nagurati prsten na ruku? Da, niti mi ne mislimo da su smješni.  

WaterOut STRONG napitkom možete biti u potpunosti sigurni da se to neće dogoditi vama.  

Pogledajte Jolandu: ona je izgubila 7 kilograma viška vode u samo par tjedana!

image

Naručite WaterOut STRONG s čak 25% popusta ovdje >>

WaterOut je potpuno prirodni napitak s okusom maline, koji ima snažan diuretički učinak ali ne izlučuje minerale iz tijela. S maslačkom, peršinom, opuncijom i ekstraktom listova grožđa izlučuje čak 27% viška vode iz tijela te na taj način smanjuje nadutost i otečenost, kako bi bili spremni za vaš magični dan.  

Najbolje od svega je da rezultate vidimo odmah. To je obavezan napitak na dan vjenčanja (i u danima prije vjenčanja).

Korak 3 – masne naslage

Sada kada ste vodu stavili pod kontrolu, morate se fokusirati na masne naslage. AdipoSlim STRONG kapsule će ubrzati vaš metabolizam bez promjena raspoloženja – super svojstvo za razliku od drugih topioca masnoća. On sadrži potpuno prirodne sastojke poput wakame alge, zelenog čaja, crvene naranče i kapsaicina iz ljute papričice. Brojne studije su dokazale da ovi prirodni sastojci  pomažu topiti višak kalorija i masnoću. A brojevi?

Ursula je izgubila 6 kilograma u 6 tjedana!

image

Naručite AdipoSlim STRONG s 15% popusta ovdje >>

Istraživanja su pokazala da može smanjiti do čak 50% trbušne masnoće! Naši korisnici su izgubili do čak 7.5 cm u struku i 6 cm na bedrima.  AdipoSlim kapsule su 10 puta efektivnije i brže djeluju u usporedbi sa svim sličnim proizvodima na tržištu.  S njima sigurno nećete pogriješiti!

Rapid Cut paket dolazi u spas!

Kako bi vas se svi gosti sjećali kao najljepše mlade ikada, osigurajte si svoj Rapid Cut paket koji sadrži savršenu kombinaciju za vitko tijelo – WaterOut STRONG i AdipoSlim STRONG. Kako bi postigli savršenu figuru za vjenčanje, bez puno muke i truda.

Sada u super akciji, WaterOut STRONG poklanjamo potpuno BESPLATNO!

Proizvodi za vas