Vježbajte zajedno s BootBurn Active

Slimmium BootBurn Active obara sve rekorde – obožavaju ga oni koji su tjelesno aktivni svakoga dana ali i oni koji vole povremene ili manje intenzivne aktivnosti kao što je planinarenje, brzo hodanje. Pitate li se zašto je tako popularan? Odgovor je jednostavan – jer djeluje! 1 napitak na dan odlično pomaže kod mršavljenja jer pomaže smanjiti masne naslage, ubrzava potrošnju kalorija, a osim toga smanjuju apetit i daje nam energiju.

image

Kako djeluje BootBurn Active?

BootBurn Active je thermoburner što znači da djeluje tako da lagano povisi unutarnju tjelesnu temperaturu. Tako se masnoće brže sagorijevaju i pretvaraju u energiju. Sadrži prirodne  aktivne sastojke koji imaju vrlo učinkovito i ciljano djelovanje. BootBurn u 1 napitku sadrži L-karnitin, kofein, guaranu, zeleni čaj i mate čaj. Kako ti sastojci djeluju?

  • L- karnitin - aktivira se tijekom tjelesne aktivnosti (anaerobna ili aerobna tjelovježba).
  • Kofein - tijelu daje  energiju, povećava izdržljivost i koncentraciju.
  • Zeleni čaj - ubrzava metabolizam i potiče rad mozga te jetre.

Pazite na prehranu

BootBurn Active pozitivno utječe na metabolizam i podiže tjelesnu temperaturu, zato se masnoće ne izlučuju samo preko urina nego također preko kože i to znojenjem. Zato je, kada koristite BootBurn, vrlo važno da pijete dovoljno tekućine. Preporučamo vam da svakoga dana popijete barem 2 litre vode tako će vaše tijelo uspješnije izlučivati znoj i višak masnoća iz organizma.

Osim toga morate paziti i na prehranu. Ako koristite BootBurn, to ne znači da istovremeno morate biti na zahtjevnoj dijeti… upravo suprotno! U to vrijeme tijelu morate osigurati što više vitamina i minerala. Važno je da u svoj jelovnik uključite dovoljno bjelančevina (crveno i bijelo meso, svježe povrće, ribe itd.) i ugljikohidrata (palenta, punozrnate tjestenine i divlja riža). Samo tako ćete smršaviti na zdrav način, bez rizika da ćete se loše osjećati.

Postignite njegovu maksimalnu snagu

Sastojak koji je u BootBurn Active kapsulama izuzetno važan i učinkovit je L-karnitin koji potiče topljenje masnoća i direktno ih pretvara u energiju. Njegova aktivnost je još veća kada se krećete, vježbate, brzo hodate… Umjesto da s prijateljicom sjedite na kavici preporučamo vam da se gibate na bilo koji način. Idite u šetnju, brzo hodajte, planinarite.... kada vam postane vruće znati ćete da se je aktivirao L-karnitin.  

3 vrlo važna pravila kod upotrebe proizvoda BootBurn Active:

  1. Koristite ga redovito (1 napitak na dan) - samo tako će njegovi učinci biti maksimalni
  2. Svaki dan popijte barem 2 litre tekučine (najbolje voda, nezaslađeni čaj, svježi sokovi)
  3. neka vaša prehrana bude zdrava i sadrži puno svježeg voća i povrća te bjelančevina