Vječno pitanje ˝Kako Smršaviti˝. Jednostavan odgovor ˝Detox˝.

Prerađena hrana, alkohol, gazirani i slatki napitci, onečišćen zrak, stres, kemijska sredstva za čišćenje,  kozmetika….. opterećuju naš organizam štetnim tvarima. Štetne tvari se talože i poremete normalno funkcioniranje tijela. Zato se javlja nedostatak energije, loše smo raspoloženi, razdražljivi, a najveći problem je da se debljamo ili ne možemo smršaviti. 

image

Prerađena hrana, alkohol, gazirani i slatki napitci, onečišćen zrak, stres, kemijska sredstva za čišćenje, kozmetika i slično, opterećuju naš organizam sa štetnim tvarima. Štetne tvari se talože i poremete normalno funkcioniranje tijela. Zato se javlja nedostatak energije, loše smo raspoloženi, razdražljivi, a najveći problem je da se debljamo ili ne možemo smršaviti.

Zašto nas opterećen organizam deblja

Štetne tvari koje svakodnevno unosimo u organizam se u njemu talože i smanjuju njegovu učinkovitost. Nakupljaju se u krvi, crijevima, bubrezima, a najviše u jetri. Jetra je glavni filter našeg tijela. Filtrira krv i u sebi zadržava štetne tvari koje se nalaze u krvi. Sve te štetne tvari koje se natalože u jetri poremete njene funkcije, među kojima je i metabolizam toksina, a prije svega metabolizam masnoća. 

Kako to utječe na našu tjelesnu težinu? Jetra je zadužena za metabolizam masti i toksina. Ako nije preopterećena može ih lako razgraditi i izlučiti iz organizma. Kako organizam ne bi pohranjivao masti upotrebljava ih za energiju, no kada naša jetra ne radi pravilno masti se talože u našem tijelu. Tako se povećavaju masne naslage, a mi se debljamo. Ne možemo smršaviti i dijete jednostavno ne djeluju.

Jetra je najvažnija

Ako se odlučimo smršaviti kada imamo opterećenu jetru, naš cilj postaje iznimno težak. Osnovni procesi u našem tijelu ne djeluju pravilno: probava je spora; regeneracija mišića traje duže zato mišići koriste manje energije koju unosimo hranom; gubitak masnoća je sporiji; opterećen je i naš živčani sustav zato smo često nervozni i umorni što nas dovodi do toga da žudimo za slatkom hranom i u hrani tražimo utjehu.

Ako želite poboljšati svoje raspoloženje, povećati otpornost te smršaviti zdravo i dugoročno, očistite svoje tijelo.

Očistite tijelo i lakše smršavite

Istraživanja su pokazala da oni koji započnu s procesom detoksikacije, lakše i brže gube višak kilograma. Proces čišćenja je za tijelo vrlo naporan, od nas zahtjeva puno vremena i energije. Prije svega moramo paziti na prehranu, redovito se gibati i svom tijelu posvetiti više vremena nego inače.

Najnoviji program za detoksikaciju tijela, Sensilabov 10-dnevni Detox, prvi na trgu nudi brzo i jednostavno čišćenje koji je prilagođen i najzaposlenijima.

Riječ je o 3-stupanjskom programu detoksikacije koji vam na cjelovit način pomaže učinkovito očistiti cijelo tijelo. Svaki stupanj detoksikacije pažljivo je planiran i vodi vas korak po korak do učinkovitog mršavljenja. I to za samo 10 dana.

10-Days Detox sadrži 3 dodatka prehrani:

1. LiverAntiox – pomaže očistiti i obnoviti jetru
2. Digestive Care - potiče izlučivanje probavnih sokova i ubrza metabolizam
3. ColonProtect – regulira i poboljša probavu

image

Svaki od proizvoda je odgovoran za svoju funkciju s posebnim fokusom na:

  • Čišćenju jetre i probavnih organa
  • Reguliranju apetita
  • Reguliranju probave i metabolizma

10-Days Detox je više od detoxa

Nije samo paket prehrambenih dodataka. Nudi vam mnogo više od toga!

Dobiti ćete i besplatni priručnik koji sadrži zdrave savjete + jelovnik za optimalno čišćenje vašeg tijela. Osim toga nudi vam i potpuno potporu naših stručnjaka na koje se možete obratiti tijekom cijelog procesa čišćenja tijela.

Ovom posebnom prilikom uz 10 days detox proizvod poklanjamo vam GRATIS proizvod Maline koji sadrži ketone maline. Do sada nije bilo tako učinkovitog proizvoda za sagorijevanje masti, kao što je taj aromatičan sastojak od svježih malina. Malinie će otopiti vaše masne naslage i pomoći vam brže te jednostavnije izgubiti višak kilogram.

Idealna kombinacija proizvoda 10 days detoxa i Malinie učinkovito će očistiti vaše tijelo i pripremiti ga na mršavljenje. Ovo je svakako najučinkovitiji način kako se riješiti viška kilograma!