Vam ispada kosa? Možda je kriva vaša štitnjača.

Povezanost slabijeg djelovanja štitnjače s ispadanjem kose nikako nije sporno – problemi sa štitnjačom jedan su od najčešćih uzorka ispadanja kose kod žena. 

image

Ako vam ispada kosa velika je vjerojatnost da imate i druge simptome usporenog rada štitnjače:

  • osjetljivi ste na hladnoću
  • imate suhu i osjetljivu kožu
  • depresivni ste ili imate intenzivan osjećaj žalosti
  • imate lomljive nokte
  • umorni ste i loše se osjećate
  • imate povećanu tjelesnu težinu

Može li se hipotireoza izliječiti?

Hipotireoza je stručan naziv za usporen rad štitnjače. Za vas imamo dobru i lošu vijest. Dobra vijest je da se hipotireoza može s pravilnom njegom i lijekovima potpuno izliječiti. Loša vijest je da većina žena, za normalno djelovanje štitnjače, mora cijeli život uzimati lijekove. Ali znanost se neprestano razvija zato se pojavljuju novi proizvodi prirodni proizvod koji su iznimno učinkoviti i nemaju nikakvih nuspojava.

Sensilab preporuča

Iako su generični lijekovi za liječenje bolesti štitnjače vrlo učinkoviti, ne smijemo zanemariti njihove nuspojave. Zato preporučamo da koristite prirodne proizvode koji su jednako učinkoviti kod olakšavanja simptoma bolesti, a ne uzrokuju nikakve nuspojave.

TiroLux potiče nastanak hormona štitnjače te tako štiti štitnjaču i jetra, u kojima u velikom mjeri nastaju aktivni oblici hormona štitnjače T3. Pažljivo odabrani sastojci TiroLuxa koji dokazano podupiru rad štitnjače su: aminokiselina L-tirozin, minerali (selen, bakar, magnezij, mangan i cink) te ekstrakti guggulove smole, smeđe morske alge (visok sadržaj joda), šisandre i svetog bosiljka

Isprobajte TiroLux već DANAS i vaša kosa će zablistati.