Učinak kave na mršavljenje

Jeste li znali da je ispijanje kave prije tjelovježbe, masaže ili posjeta sauni jedan od najučinkovitijih načina da brzo izgubite na težini? Jutarnja kava nije samo tu da vas razbudi - ona djeluje na načine kojih vjerojatno niste niti svjesni. Dopustite da vas upoznamo s načinima na koje vaše omiljeno piće pomaže sagorijevanju masnih naslaga i oblikovanju vitke figure.

image

Pozitivni učinci ispijanja kave

Svi znaju da vas jutarnja kava razbuđuje i daje poticaj da se hrabro uhvatite u koštac s dnevnim zadacima, no ovo nije jedini učinak kave - možete ju koristiti i kao odličan način da brzo izgubite suvišne kilograme.

Kofein, njezin aktivni sastojak, pomaže u razgradnji većih masnih ćelija u manje, što ih čini ranjivijima i lakše uništivima uz pomoć tjelovježbe i zdrave prehrane.

Kako funkcionira?

Otprilike 30 do 60 minuta prije treninga, masaže ili posjeta sauni popijte šalicu kave

Nakon konzumiranja kava će u naredna 3 do 4 sata raditi na "usitnjavanju" masnih ćelija, a to vam je i više nego dovoljno vremena da odradite neku vrstu aktivnosti

Nije važno u kojoj vrsti kave najviše uživate, važno je samo da ona bude bogata kofeinom koji pospješuje metabolizam i povećava snagu pri treniranju

Kofein također smanjuje loš kolesterol, odnosno sprječava nastanak kardiovaskularnih bolesti

Dobro je poznat i po tome što sprječava pretilost

Kada kombinirate moć kofeina s urednom prehranom i redovitom tjelovježbom, osjetit ćete ove pogodnosti:

  • ubrzano izgaranje masnih naslaga
  • eliminiranje viška vode iz tijela
  • smanjenje oteknuća ruku i nogu
  • brži metabolizam
  • povećana fizička relaksacija

Aromaterapija šalice kave

Aroma koja se dobije nakon petominutnog prokuhavanja kave sadrži više antioksidansa nego tri naranče. Ovo dovodi do veće fizičke relaksacije, koncentracije i bolje prokrvljenosti.

Jedna šalica kave na dan i tijelo vam je kao san!

Kofein ima iscjeljujuću moć, no kao i sve moramo paziti na doziranje. Budite na oprezu ako pijete kavu zajedno s antibioticima, a dnevno ne biste trebali konzumirati više od 500mg kofeina - u protivnom možete iskusiti simptome kao što su drhtanje, zbunjenost i vrtoglavica.

Želite pospješiti djelovanje kofeina?

Svoju dnevnu šalicu kave zamijenite ukusnom napitkom SlimCut Fat Burner Cappuccino koji osim kofeina sadrži i druge aktivne sastojke (poput ekstrakta zelene kave, kakaa, ekstrakt bijelog graha i garcinie cambogie, mliječni kalcij te L-karnitin) što višestruko pospješuje topljenje masnih naslaga i pomaže u reguliranju zdrave tjelesne težine. 

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod