Uvucite se u omiljene traperice do proljeća

WaterLost dijeta je brzinski način da u jako kratko vremena izgubite nekoliko kilograma promovirajući eliminaciju viška vode iz organizma što dovodi do vitkije figure. Jednostavno, brzo i učinkovito.

image

Dijete koje promoviraju eliminaciju vode iz organizma jako su učinkovite, no imajte na umu da s ovakvom dijetom gubite uglavnom vodu, ne masne naslage. Ako se želite riješiti masnih naslaga potrebna je određena žrtva u obliku zdravog plana prehrane i višemjesečnog vježbanja, ali ako imate samo nekoliko dana da se uvučete u najdraže traperice tada je uklanjanje viška vode iz tijela rješenje koje vam itekako može poslužiti.

WaterLost dijeta

Riječ je o najbržem mogućem rješenju koje će vas u roku od samo nekoliko dana osloboditi tih nekoliko kilograma viška koje vas sprječavaju da se uvučete u svoje omiljene traperice. Dijeta se bazira na aktivnim sastojcima dobivenima iz biljaka koje služe kao odvodni mehanizmi za otjecanje viška vode iz tijela, pa ćete u samo nekoliko dana postati naizgled vitkiji i riješiti se podbuhlosti.

Zašto tijelo zadržava vodu?

Razloga zbog kojih tijelo zadržava tekućinu ima mnogo, a ovo su neki od razloga:

Nutricionistički problem

Nedostaje nam vitamina iz B kompleksa (B1, B5, B6), što može biti posljedica visokoproteinske prehrane. Najučestaliji razlog je i pretjerano konzumacija procesuirane hrane.

Prerađena hrana ili ona koja ima mnogo proteina radi pritisak na bubrege koji zbog toga ne mogu normalno obavljati svoju funkciju, odnosno riješiti se viška vode.

Nedostatak tjelovježbe

Ovo je također jedan od glavnih uzroka zbog kojih naše tijelo zadržava vodu. Ako imate posao koji uključuje višesatno sjedenje ili stajanje na nogama, tada ste u još većoj opasnosti.

Zašto se trebamo riješiti viška vode iz tijela?

Pri rođenju čovjekovo se tijelo sastoji od 75% vode. Kada odrastemo taj postotak pada na otprilike 60 posto. No, zbog nezdravog načina života ova se brojka drastično može povećati, što se itekako odražava na naše kilograme.

Uz dijetu koja promovira eliminiranje viška vode iz tijela u samo nekoliko dana možete očekivati:

  • manje podbuhlosti
  • manje kilograma
  • veći osjećaj zadovoljstva

Ovaj efekt zahvaljujemo biljkama koje imaju diuretski efekt, regulirajući metabolizam tijela i izvodeći blagu detoksifikaciju. S tim na umu, ne samo da ćete se riješiti viška vode i izgledati mršavije, već ćete se također osjećati bolje.

WaterLost dijeta za rapidno vitku figuru

WaterLost je dodatak prehrani koji u samo 15 dana eliminiraju svu suvišnu tekućinu iz tijela. Taj efekt podupire poseban režim prehrane uz pomoć kojeg u samo 15 dana možete izgubiti 5 kilograma!

Rezultati, kao i kod svih drugih dijeta, ovise o dobi, spolu, prehrambenim navikama, polazišnoj težini i metabolizmu. Osim toga, rezultati ovise i o trenutnoj količini vode u tijelu - ako ste podbuhli, rezultati će biti itekako vidljivi.

5 pravila

  1. Svako jutro natašte popijte mješavinu pola iscijeđenog limuna i jabučnog octa
  2. Za doručak jedite svježe voće (pomiješano u smoothieju, narezano na kriške ili u cjelovitom obliku). Nakon toga popijte jednu tabletu WaterLosta.
  3. Ručak bi trebao sadržavati barem četiri vrste preporučenih namirnica.
  4. Večera bi trebala sadržavati barem tri preporučene nemirnice. Popijte jednu kapsulu WaterLosta.
  5. U razdoblju od 15 dana držite se ovakvog načina prehrane, a na dane kada vam to ne pođe za rukom budite aktivni barem pola sata.

**Nakon mjesec dana uzimanja proizvoda prekinuti s konzumiranjem i po potrebi ponovno počnite s upotrebom.