Jednostavni trikovi za uspješan detox

Ok, konačno ste odlučili pozdraviti se od šećera, glutena i ostalih ukusno-sintetičkih sastojaka koji vam kratkoručno povećaju razinu krvnog šećera i endorfina. Kao sa svakom prekinutom vezom, treba vam dobar plan da biste što lakše preživjeli prvih nekoliko dana sami sa sobom. U suprotnom ćete se usred noći uhvatiti kako vozite do ćevapa ili na benzinsku po čokoladu i kasnije žaliti svoju nepromišljenu odluku.

 

image

Stoga smo vam napravili kratak i jasan plan za detox pobjedu kojom ćete se moći hvaliti na sljedećem izlasku. 

  • Započnite u kuhinji! Riješite se svih iskušenja na način da maknete iz kuhinje sve što približno liči na šećer. Na taj se način nećete uhvatiti u zagrljaju fotelje sa žlicom namočenom u vašu najdražu čokoladu.
  • Voda! Kada mislite da ne možete više piti, pijte još više. Voda ima iznimnu ulogu u čišćenju vašeg tijela svih mogućih toksina. A oni su loši… jako loši!
  • Krećite se, istežite se, idite u šetnju, vozite bicikl… što god! Zapamtite, kretanje je od velike važnosti kada je riječ o dobroj cirkulaciji, zdravom krvožilnom sustavu i detoksiciranju.
  • Spremite se na maženje! Uživajte u svim stvarima, osim u hrani… normalno. Priuštite si raskošne kupke, saunu, hidroterapiju ili se naprosto darujte nečim lijepim jer ste detox faca kojoj je ostalo višak novaca.
  • Relaksacija je ključ do uspjeha. Spavajte dugo, koliko može ljudsko biće. Detoksiciranje je težak rad za tijelo, stoga ga čuvajte i puno odmarajte. Odlazak u krevet ranije bit će pametna odluka.
  • Pronađite si prijatelja! Jer su sve stvari lakše u društvu. Detoksiciranje će biti puno lakše kada ćete se s kim podržavati i jedan drugog provjeravati. 
 
 


Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod