Ugroženo je čak 66 % Hrvata. Jeste li i vi među njima?

Svakodnevni stres, nedostatak sna, masna hrana, alkohol, cigarete, premalo kretanja … Sve to opterećuje jetru koja postane masna. No najveći problem je da mnogi nisu niti svjesni da imaju masnu jetru. 

image

»Postajala sam sve umornija. Težina se povećavala i povećavala – to znači da je došlo do prekomjerne tjelesne težine. Svakodnevno korištenje tableta za štitnjaču. Sve to je dovelo do masne jetre« objasnila nam je 25 godišnja Antonija Murko iz okolice Zadra koja se i sama susrela s poteškoćama masne jetre. 

Masna jetra ne boli, bole nas posljedice

Kada je naša jetra preopterećena, susrećemo se s neugodnim posljedicama. Konstantno osjećamo umor i nedostatak energije, čak i ujutro kada se tek probudimo.

Počinje nam se nakupljati višak kilograma, prije svega na trbuhu i bokovima, kojih se nikako ne možemo riješiti. Počinje nas mučiti zatvor i nadutost.

Može se povećati i razina klesterola i triglicerida u krvi, što može postati opasno po život, jer se time povećava rizik od srčanog i moždanskog udara.

image

Pobrinite se za zdravlje vaše jetre

Iako Antonija nije znala što znači masna jetra, bila je odlučna pobrinuti se za svoje zdravlje. Za Hepafar joj je rekla mama koja je čula reklamu na radiju.

»Imala sam 3-mjesečnu kuru i bila sam ugodno iznenađena. Rezultati krvnih pretraga su bili odlični. Izgubila sam par kilograma i naravno osjećala sam se odlično« rekla nam je Antonija, koja je oduševljena djelovanjem proizvoda Hepafar. 

Više od 17.000 zadovoljnih korisnika

Poput Antonije se u učinkovitost kapsula Hepafar uvjerilo već više od 17.000 zadovoljnih korisnika. Kapsule Hepafar forte imaju trostruko djelovanje, i to:

  • Čiste jetru i tijelo od toksina i brinu se za njihovu razgradnju i izlučivanje iz tijela,
  • Obnavljaju sve stanice jetre i omogućavaju njihovo neometano djelovanje te
  • Jačaju vašu jetru kako bi se učinkovito branila od toksina iz okoliša.

Znanstveno dokazano 10x snažniji učinak

Hepafar forte sadrži patentirani oblik mliječnog čička (silibin). Iz razloga što naša jetra teško iskoristi mliječni čičak, dodali smo mu fosfolipide, koji poput mikroskopske kapljice ulja obaviju mliječni čičak kako bi ga naše tijelo moglo iskoristiti.

Na taj način smo omogućili 10x snažniji učinak mliječnog čička u usporedbi s drugim proizvodima.

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-54%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod