Uskrs – kada u jednom obroku pojedemo više nego u cijelom danu!

Slasna šunka, kuhana jaja i mnogo pečenog mesa te mirisne pince i orahnjače...  Sama pomisao na uskršnji stol nam već stvara zazubice, a za našu jetru to je strah i trepet.

Ako se za ove praznike ne želite osjećati prejedeno i napuhnuto, morate se prvo pobrinuti za zdravlje jetre!

image

Šunka, jaja, pinca = otrov za jetru

Vjerojatno nije potrebno naglasiti da uskršnje pretjeravanje s hranom nije najbolja ideja. Ali istina je da se svim tim poslasticama jako teško oduprijeti. Ako ne iz drugog razloga, zbog toga što se ne žalimo zamjeriti mamama, bakama i tetama koje su toliko truda uložile u pripremanje svih tih dobrota. Zbog toga uvijek pojedemo više nego treba, i to naravno utječe na to kako se osjećamo – a taj »ipak je samo jednom godišnje Uskrs« izgovor nam tu ne pomaže.

U samo jednom obroku pojedemo 7 puta više mesa (šunke, salame, pečenja ...) od preporučenog. Ako tomu dodamo još koje jaje i koju šnitu orahnjače ili pince, jer ipak treba probati sve što je na stolu, pa sve skupa zalijemo dobrim vinom, naša jetra je tada itekako preopterećena.  

Kako je preopterećena jetra povezana s time kako se osjećamo nakon praznika?

Jetra je naš najveći unutarnji organ i odmah nakon mozga je najveći radoholičar u tijelu. Ona je zadužena za preko 500 životno važnih funkcija. A uz to je i naš glavni servis za čišćenje tijela. To znači da se ona brine da sve loše što unesemo u tijelo iz njega izađe. Ali ako je preopteretimo, ona ne može odraditi svoj posao kako treba i zbog toga nam se počinju nakupljati masnoće.

I stanje je ALARMANTNO jer prema istraživanjima, probleme s Masnom jetrom ima čak četvrtina Hrvata!

Kada se u jetri počinje nakupljati masnoća, i ona više ne obavlja svoje funkcije, nije čudno da se nakon obilnih praznika osjećamo umorno, tromo, pogorša nam se probava, a masnoća nam se počinje nakupljati oko trbuha i ne možemo se riješiti viška kilograma...

Kako se pobrinuti da praznici ne preopterete vašu jetru i ne pokvare vašu liniju?  

Ako većina nas točno zna što učiniti kada nas boli glava, mnogo manje nas zna što učiniti kada preopteretimo jetru.

U tu svrhu smo razvili najučinkovitiji proizvod za čišćenje jetre na tržištu – Hepafar forte, koji sadrži patentiran oblik sikavice, najistraživaniji sastojak za čišćenje i jačanje jetre. Iz razloga što naša jetra teško iskoristi sikavicu, dodali smo joj fosfolipide koji omogućavaju da naša jetra iskoristi sikavicu čak 10 puta bolje. I s time smo omogućili 10x snažniji učinak u usporedbi s drugim proizvodima. Njegovo djelovanje poboljašaju još i artičoka, prirodni vitamin E i crni papar.

Hepafar forte ima trostruko djelovanje:

  • čisti jetru,
  • obnavlja stanice jetre te
  • ojačava vašu jetru kako bi se učinkovito branila od toksina.  

Znači da i ove godine možete uživati u prazničnim dobrotama – ali ovog puta bez posljedica, a jetri priuštite Hepafar forte.  


Proizvodi za vas

JETRA
-50%
Posebna cijena 35,99 EUR(271,18kn) Standardna cijena 71,99 EUR(542,44kn)
Pogledajte proizvod