Imunološki sustav također treba trening

Treba li se pripremiti za maraton? Naravno. Kako se pripremamo za maraton? Uz trening. I tako je s jačanjem imunološkog sustava. Moramo pripremiti tijelo da napadne mikrobe dovoljno rano. Što prije počnete, to bolje.

image

Zašto je to tako? Da se vratimo na maraton metaforu - počinjemo unaprijed jačati mišićnu i mentalnu kondiciju. Međutim, ako se ne pripremimo za maraton, imat ćemo bolove već nakon dva kilometra.

Mikrobi se množe u kratkom vremenu, ako naše tijelo nije spremno

Slična priča se ponavlja i s imunološkim sustavom. Vjerojatno nije teško razumjeti da je nemoguće pobijediti vojsku koja je sto puta jača. I to je upravo ono što se može dogoditi ako vojsku mikroba (virusa i bakterija) ne bude zaustavila učinkovita imunološka obrana u obliku naših imunoloških stanica, koje prve reagiraju.

Ako našem tijelu nedostaju važne hranjive tvari koje podržavaju imunitet, on ne može uspostaviti učinkovit napad protiv mikroba koji uzrokuju bolest.

Svaka prehlada je suvišna

Međutim, kada se mikrobi (virusi i bakterije) u ogromnom broju počnu razmnožavati, naš imunološki sustav je pod velikim pritiskom.. To, na primjer, znači da će prehlada trajati duže i najvjerojatnije se razviti u upalu ušiju ili sinusa.

Međutim, kada se oporavite od "beskonačno duge" prehlade, bit ćete osjetljiviji, te lako možete opet pokupiti prehladu ili drugi virus.

Nažalost, vaš imunološki sustav bit će potpuno potrošen.

Počnite jačati svoj imunološki sustav već sada

Ako znate da ste često prehlađeni ili želite smanjiti rizik od zaraze,ne bi bilo loše pripremiti se.

Jedan od najučinkovitijih pristupa je podržati imunološki sustav uz pomoć odabranih mikronutrijenata - vitamina i minerala, posebno ako ih počnete uzimati dovoljno rano. Tako ćete imati vremena pripremiti tijelo na napad od mikroba.

Preporuka od davnina je 5 vrsta na dan, tj. najmanje 5 različitih komada povrća i voća i potrošnja cjelovitih žitarica. Kvalitetni dodaci prehrani također mogu biti od velike pomoći.

Immuno Boost - 3 proizvoda u 1 za jaču obranu tijela

Imuno Boost nudi jačanje imunološkog sustava na 3 razine, i upravo na taj način djeluje u tijelu. Uz pomoć vrhunskog oblika vitamina C, selena i cinka, on podržava sve 3 razine naše imunološke obrane. Ako je prvi i drugi stupanj naše obrane neuspješan, postoje veće šanse da će treći uspjeti!

... jer će se vaš imunološki sustav boriti poput lava

Imuno Boost ima trostruko djelovanje, jer podržava sve 3 linije imunološke obrane, oko kojih se temelji naša zaštita od mikroba:

1) Jača prvu liniju obrane od mikroba, zaduženu za presretanje uljeza prije nego što uđu u tijelo (kožu, sluznicu). To je zbog vrhunskog oblika vitamina C, Ester-C®, koji ima 300% veću raspoloživost za tijelo, posebno bijela krvna zrnca koja se bore protiv mikroba.

2) Podržava odgovor urođenog imunološkog sustava, onaj dio naše obrane koji je prvi reagirao na napad, ali je manje učinkovit. To je uloga selena.

3) Pomaže u stvaranju antitijela koja su najviše specijalizirana i najučinkovitija oružja naše obrane od mikroba. To je uloga cinka.

Zato ne odgađajte, djelujte odmah. Napadanje mikroba nalik je napornom maratonu za tijelo, pogotovo ako nemate uravnotežen način života. Razlika između onih koje mikrobi više muče i onih koji ih bolje podnose je u spremnosti imunološkog sustava da ih napadne.

Budite pobjednik - s Immuno Boost-om koji kombinira cink, selen i vrhunski vitamin C s 300% većom raspoloživošću u tijelu!