Ako imate jedan od tih simptoma, trebate očistiti jetru

Brojni se toksini talože u jetri, stoga je detoksikacija ili čišćenje organizma pomoću prirodnih pripravaka i metoda od velike važnosti. Na taj način nećete ugroziti jedan od najbitnijih organa u tijelu – jetru! 

image

Naše nas tijelo uvijek upozorava na nepravilnosti i nastanak mogućih tegoba. Na nama je da ga saslušamo, prepoznajemo simptome i poduzmemo mjere na vrijeme.

Nezdrava prehrana, pušenje, alkohol i stres najviše utječu na naše zdravlje. Naime, oni ometaju normalno djelovanje svih procesa u jetri. Time se u njoj talože toksini koji mogu prouzrokovati ozbiljne zdravstvene tegobe.

Ukoliko imate jedan od donjih simptoma, trebate pročistiti jetru:

 1. Bolovi u lopatici
 2. Bolovi i grčevi u želucu nakon masne hrane
 3. Ako vam se na stolici javlja bjelkasta sluz
 4. Bolovi iznad očiju
 5. Česta slabost
 6. Bjelkasta sluz
 7. Kronička iscrpljenost
 8. Hemoroidi i popucale vene
 9. Gorki okus u ustima nakon obroka
 10. Bolesti žučnjaka

Sensilab preporučuje

Normalno, za jetra možemo pobrinuti uravnoteženom prehranom, opuštanjem i domaćim pripravcima, klistirom, pijenjem gorke soli ili postom. Svakako je jedan od lakših i jednostavnijih načina detoksikacija jetre s cjelovitim 30 dnevnin programom 30 Days Liver Detox. Program uključuje trostruku podršku jetrima koja uz pomoć 16 biljki sa dokazanim učinkom čišćenja jetre djeluje danju i noću.

 • Pored prehrambenog dodataka dobivate i e-knjigu sa savjetima i dijetom koji će još dodatno pomoći i ubrzati proces regeneracije jetre.
 • Na poklon dobivate i priručnu kutijicu za lakše doziranje i pohranu vaših kapsula.

Naručite 30 Days Liver Detox još danas i primite kutiju Hepafar proizvoda za održavanje zdrave jeter nakon 30 dnevnog programa:

Na ovaj proizvod imate 100% garanciju, što znači da ako niste zadovoljni s rezultatima, u roku od 30 dana možete vratiti prazne kutije i dobiti povrat novca.