Najbolje vrijeme za topljenje masnoća je noć, a ne dan!

Ako mislite da vaše tijelo dok spavate ne troši kalorije, u krivu ste. Troši ih ali za sasvim druge stvari: dok se recimo procesiranje informacija i probava preko noći ugase, upale se regeneracija i čišćenje tijela. I to je vrijeme kada se tope masnoće i to vrijeme treba maksimalno iskoristiti. Čitajte dalje i otkrijte kako!

image

Noć ima svoju snagu i na području mršavljenja, iako tu činjenicu premalo iskorištavamo. Kakve su prednosti mršavljenja po noći?

Prednost 1: Dok spavamo ne jedemo, znači da ne unosimo kalorije

To znači da se tijelo prebaci u stanje posta. Kada potroši sav šećer koji se nakupio u organizmu, započne s topljenjem masnoća. Zato je naravno važno da nema previše kaloričnog materijala u organizmu, što znači da je najbolje imati večeru najkasnije u 18 sati. U tom slučaju će tijelo početi topiti masnoće približno 4 sata nakon što zaspete.

Prednost 2: Dok spavamo tijelo se regenerira, što znači troši kalorije

Dok spavamo naše tijelo se regenerira, u njemu se događa prava akcija čišćenja – i za to je isto potrebna energija. Kao što smo rekli, ako niste imali kasnu večeru, vaše tijelo će započeti topiti masnoće već 4 sata nakon što zaspete.

Što duže spavate, vaše tijelo će duže topiti masnoće. Naravno 8 sati je u prosjeku sasvim dovoljno. Nažalost čak 30% ljudi spava manje od 7 sati na dan, što posljedično izbaci tijelo iz ravnoteže, a i regeneracija je usporena.

Prednost 3: Noćno topljenje masnoća možemo ubrzati

Kada krenemo u borbu s kilogramima, dobro nam dođe apsolutno svaka pomoć koja nam na prirodan i siguran način pomaže do cilja. Pa zašto onda ne bi iskoristili prirodnu sposobnost tijela da poveća trošenje kalorija dok spavamo?

Upravu tu prednost smo mi iskoristili i osmislili kapsule Waterout Strong NIGHT – proizvod kakvog još nije bilo na tržištu. Uz pomoć pažljivo odabranih biljnih sastojaka sada možete aktivno topiti masnoće dok spavate, kada je tijelo na to najbolje pripremljeno. Tako možete maksimalno iskoristiti vrijeme dok spavate, a ujutro se probuditi lakši.


WaterOut Strong NIGHT – noćne drenažne kapsule, s kojima možete izgubiti 2,5-puta više težine

WaterOut Strong NIGHT potiče prirodnu drenažu tijela, što znači da poboljšava protok limfnog sustava, a s tim i topljenje masnoća. Limfni sustav je naime razvijena mreža žila u našem tijelu koja je zadužena za izlučivanje viška vode.

Ako se limfni sustav zaštopa postanemo napuhnuti i otečeni, a kilogrami nam se samo skupljaju. Zadržavanje vode u tijelu naime blokira važne procese, poput topljenja masnoća.

Čak i istraživanja su pokazala da sastojci u WaterOut Strong NIGHT za 3x povećavaju izlučivanje viška vode u usporedbi s placebom, a najviše 12 sata nakon uzimanja (što  u našem primjeru znači da ako uzmemo WaterOut Strong NIGHT u 19 sati, najviše vode ćemo izlučiti u 7 ujutro). Među najvažnijim prednostmi, koje su bile klinično dokazane, je i 2,5-puta veći gubitak težine u usporedbi s placebom.

Garantiramo: s 1-mjesečnim paketom do najbrže vidljivih rezultata

Za najbolje i najbrže učinke mršavljenja smo oblikovali cjeloviti paket Kick Me STRONG koji podupire mršavljenje 24 sata na dan – preko dana i preko noći, bez obzira da li ste aktivni ili ne.

Osim noćnih kapsula WaterOut Strong NIGHT, koje aktiviraju noćno topljenje masnoća,paket Kick Me Strong sadrži i:

  • dnevni drenažni napitak Waterout Strong, koji za 3,5-puta povećava izlučivanje viška vode iz tijela i s kojim ćete rezultate vidjeti već nakon par dana te
  • vrhunski topilac masnoća, mangov napitak BootBurn Active 1000 Strong, koji za 5x povećava topljenje kalorija i osigurava povećano topljenje masnoća čak do 4 sata nakon korištenja.