Topite masnoće dok gledate televiziju

Proljeće nam je stiglo, što znači da je vrijeme za dovesti tijelo u formu prije ljeta! No što ako nemamo vremena svaki dan ići u teretanu?

Ne brinite, s ovim napitkom topit ćete masnoće čak i kada odmarate ili gledate televiziju!

image

BootBurn Intensive, napitak s okusom breskve potiče potrošnju masnoća i kalorija, čak i kada nismo aktivni. Na taj način gubimo kilograme i za vrijeme mirovanja. Glavni sastojak je zelena kava, koja ima klinički dokazano djelovanje na mršavljenje i oblikovanje linije, čak i bez aktivnog vježbanja jer omogućuje:

  • 5,7 % veći gubitak tjelesne težine i
  • 4 % bolji razmjer između mišića I masnoća.

Tijelo za energiju koristi zalihe masnoća

Ekstrakt zelene kave sprječava da tijelo za prvi izvor energije upotrijebi šećer, zato je prisiljeno topiti masnoće. Djeluje na 2 načina:

1. zaustavlja apsorpciju šećera u crijevima, što znači korištenje šećera iz hrane te 
2. sprječava da bi tijelo za energiju iskoristilo rezervu šećera (glukoze), koja se nalazi u mišićima i jetri (u obliku glikogena).

Ubrzan metabolizam, više energije, manje gladi

Još učinkovitije djelovanje BootBurn Intensive na sagorijevanje masnoća i mršavljenje omogućuju prirodni sastojci, koji dodatno ubrzavaju metabolizam, što znači topljenje masnoća + napune nas energijom + zaustavljaju glad:

  • sjemenke kole, koje zbog sadržaja stimulacijskih sastojaka, kao što su kofein, kolanin i teobromin povećavaju vitalnost i budnost te smanjuju glad i ubrzavaju metabolizam. 
  • đumbir, potiče probavu, pomaže uravnotežiti šećer u krvi, što sprječava napadaje gladi, povećava vitalnost i ubrzava metabolizam
  • vitamin B3 (niacin), tijelu pomaže pretvoriti hranu u energiju i sudjeluju kod optimalnog djelovanja probave.

Znači super vijest za one koji imaju previše natrpan dan i nemaju vremena provoditi u teretani. Iako vam svakako preporučamo i redovito gibanje, koje ima brojne koristi za tijelo – na samo za mršavljenje. Ne morate trčati, voziti biciklu ili svaki dan biti u fitnesu, dovoljno je da odete svakodnevno u šetnju ili se popnete stepenicama umjesto da idete liftom.

BootBurn Intensive preporučujemo svima koji žele:

  • smršaviti, no nemaju vremena ili volje za redovito vježbanje
  • poboljšati potrošnju zaliha masnoća 
  • spriječiti taloženje masnoća za vrijeme mirovanja 
  • dodatnu pomoć kod mršavljenja