Top 3 dijete koje su nam pomogle da smršavimo u 2016. godini

S Novom godinom dolaze i novi trendovi u načinu prehrane, a posebice u domeni gubljenja kilograma. Upravo zbog toga prisjetili smo se top tri dijete koje su nam u 2015. godini pomogle da izgubimo suvišne kilograme i pohvalimo se novom, vitkom linijom.

image

Dijeta sa smanjenim unosom ugljikohidrata

Planovi prehrane koji predviđaju nizak udio ugljikohidrata nisu ništa novo. Štoviše, za ovaj trik znamo više od dvjesto godina, no tek smo nedavno dobili uvid u sve pogodnosti ovakve vrste dijete. Beneficije koje nam pruža ovakav pristup dijelimo u tri kategorije:

  • Smanjena razina šećera u krvi
  • Smanjenje emocionalne gladi
  • Poboljšani metabolizam

Najveće pogodnosti koje pruža ovakav princip je "instantni gubitak kilograma" jer smanjenim unosom ugljikohidrata sagorijevamo više masti.. Osjećaj sitosti traje duže što direktno dovodi do smanjenog unosa hrane pa možete izgubiti i dvostruko više kilograma za razliku od nekih drugih dijeta.

Sensilab preporučuje: 10 Days Fast Slim

Stručnjaci u Sensilabu kreirali su zdrav i iznimno brz program 10 Days Fast Slim koji će vas dovesti do cilja bez gladovanja, bez iscrpljivanja i što je najvažnije, kilogrami će nestati trajno. 10 Days Fast Slim daje iznimne rezultate svima koji žele izgubiti nekoliko kilograma viška u kratkom vremenu i očuvati zdravu tjelesnu težinu.
Slavni koji su isprobali ovu dijetu: Kim Kardashian, Megan Fox, Jennifer Aniston, Demi Moore, Catherine Zeta-Jones i supermodel Adriana Lima.

Detoksikacijska dijeta

Detoksikacijska dijeta je jedan od najboljih načina na koji ćete oporaviti organizam od toksina, očistiti organe i olakšati im posao te povratiti visoku razinu energije. Postoje različiti tipovi detoksikacijskih dijeta. Razlikujemo ih prema namirnici na kojoj su bazirane ili prema organu kojeg želimo očistiti. Tako imamo detoksikaciju limunom i detoksikaciju vodom, kao i detoksikaciju jetre, bubrega ili probavnih organa.

Detoksikacijsku dijetu biste trebali provoditi 1-3 puta godišnje. Najbolje vrijeme za provođenje dijete je nakon blagdana ili u bilo koje doba godine ako osjećate neobjašnjiv umor i lošu koncentraciju, česte glavobolje, probavne tegobe ili znakove poremećaja hormonalne ravnoteže, poput neredovitog menstrualnog ciklusa.

Sensilab preporučuje: 10 Days Detox
 

10 Days Detox je više od samog čišćenja organizma. Radi se o 3-stupanjskom programu detoksikacije koji regulira metabolizam, uklanja slobodne radikale, čisti jetru i probavne organe. Svaki korak detoksikacije je pažljivo planiran i vodi vas korak po korak do boljeg zdravlja.  10 Days Detox preporučujemo koristiti uz WaterLost protiv oticanja i nadutosti, koji možete dobiti na poklon ako naručite danas.
Slavni koji su isprobali ovu dijetu: Beyonce, Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Salma Hayek, Alicia Silverstone i Jaime Pressly.

Dijeta izlučivanja viška vode

Jedna od najučinkovitijih dijeta za kojom su se u 2015. godini pomamili mnogi svakako je i dijeta izlučivanja vode koja pomaže izbacivanju suvišne tekućine iz organizma i smanjenju zadržavanja vode. Ovo je niskokalorična dijeta koja tijelu pomaže da funkcionira normalno., a trebale bi ju provoditi žene kada primijete probleme s oticanjem ruku i nogu, kada se susretnu s hormonalnom neravnotežom ili u menopauzi.

Sensilab preporučuje: SlimCut Drainer
 

Uključivanjem ukusnog napitka od breskve u dijetu za izlučivanje suvišne tekućine, postići ćete odlične rezultate. Vi ćete se sokom svaki dan osvježavati, dok će se on pobrinuti za lijepe obraze, zakopčane traperice, lagane noge i lagan osjećaj u želucu.

Sadrži čak 11 prirodnih sastojaka od iznimno diuretičnog učinka koji će osim vode iz tijela ukloniti i toksine te otpadne tvari i time omogućiti ponovno uspostavljenje unutarnje ravnoteži. Na taj će način mršavljenje biti puno lakše.
Slavni koji su isprobali ovu dijetu: Jessica Simpson, Natalie Portman, Christina Aguilera, Reese Witherspoon, Blake Lively, Jennifer Lawrence i Madonna