To su dokazi djelovanja Slimmium BootBurn Active

Prije nekoliko mjeseci, kada je počela nastajati nova linija mršavljenja, nas je - možda ćete misliti da pretjeravamo - sudbina odvela u Švicarsku. Tamo se nalazi poduzeće Lonza, jedno od najvećih svjetskih i vodećih dobavljača u farmaceutskoj i zdravstvenoj industriji.

image

Patentirani švicarski sastojak Carnipure™, koji sadrži L-karnitin, dokazano povećava proizvodnju energije, što znači upotrebu masnoća za energiju.

Zašto smo izabrali upravo njih? Lonza je vodeće poduzeće na području istraživanja stanica i otkrivanja endoksina, impresivni podatci su vezani i uz proizvodnju vitamina B3: od 1971. godine Lonza brine za polovicu svjetskih potreba za vitaminom B3. Također je i vodeći proizvođač L-karnitina i veganskog oblika DHA masnih kiselina Omega 3.

100 godina, 10.000 zaposlenih i 45 većih gradova

Početci Lonze sežu u 19. stoljeće, točnije u 1897. godinu, ima već 100-ljetnu tradiciju. 2010. godine podzeće je napravilo veliki korak te svoje kapacitete, u kojima razvija patentirani sastojak Carnipure, kojeg možemo naći u topiocu masnoća Slimmium BootBurn Active te sastojak Carniking, raširio investiranjem u nove proizvodne pogone za proizvode s L-karnitinom.


Prvo i jedino poduzeće na svijetu s 100 % čistim oblikom L-karnitina

S razvijanjem prirodnog oblika karnitina se poduzeće bavi već 30 godina. Poduzeće Lonza je naime vlasnik sastojka Carnipure, koja sadrži jedini, 100% čisti oblik prirodnog L-karnitina – bez dodavanja D-karnitina. Tako je Carnipure jedini L-karnitin na svijetu u najčišćem i najprirodnijem obliku tog izvanrednog sastojka, koji osim što pomaže kod reguliranja tjelesne težine, čuva zdravlje srca i krvnih žila, pomaže kod plodnosti muškaraca te zdravog starenja.

Zašto je tako važno imati prirodan oblik L-karnitina?

L-karnitin je prirodan i nešto sasvim drugo u usporedbi s D-karnitinom, koji je sintetički oblik neprimjeren za čovjeka, pa čak možemo reći i opasan. Poduzeće je sakupilo više od 20.000 studija o djelovanju L-karnitina. Više si možete pročitati u: Wutzke KD & Lorenz H (2004). Metabolism 53 (8): 1002-1006.

Kako je to povezano s mršavljenjem?

Poduzeće Lonza je učinkovitost Carnipura testirala u više studija, čak 7.000, što znači da je Carnipure najviše istraživan L-karnitin na svijetu. Dokazali su da Carnipur zbilja povećava topljenje masnoća.
Znanstvenici su 4 tjedna pratili 24 Japanca s prekomjernom težinom koje su podijelili u 4 skupine. Skupina A je dobila Carnipure u obliku dodatka prehrani, skupina B također ali je uz to i vježbala, skupina C je dobila placebo, a skupina D je isto kao skupina C dobila placebo ali je uz to i vježbala.

Što su otkrili?

Carnipure ima učinak na smanjenje tjelesne težine. Oni, koji su uzimali Carnipure, su izgubili čak 16 % više masnoća i 5x više tjelesne težine u usporedbi s drugim sudionicima istraživanja.

Studije dokazuju, da L-karnitin u obliku Carnipure ima učinke i nakon vježbanja. Smanjena je vjerojatnost bolnih mišića nakon vježbanja, redovnim korištenjem BootBurn ACTIVE. Muskulfiber, zbogom!

Carnipure doseže sve najviše farmaceutske standarde: nositelj je certifikata FSSC te certifikata ISO 22000 i ISO 14001. Važan je i podatak, da je u usporedbi s brojnim drugim sličnim proizvodima na trgu BEZ alergena. Primjeren je i za vegane i vegetarijance.