Tko kaže da su krofne štetne za zdravlje?

Nema maškara bez krofni, ni krofni bez masnoće. To je njihov čar. Mirisu krofna je teško odoljeti, no ipak svi imamo grižnju savjesti kada ih jedemo.

Kalorična bomba, previše masnoća i šećera, same kalorije, ništa dobroga. No, koliko će nam krofne štetiti zdravlju i kilogramima, zapravo ovisi samo o našoj jetri.   

image

Vaša jetra zna što ste jeli

Jetra je naš najveći unutarnji organ te je poput mozga jedan od najbitnijih organa. Ona obavlja preko 500 životno važnih funkcija. Između ostalog ona su naš unutarnji stroj za čišćenje koji brine da se sve, što ne spada u tijelo, izluči iz tijela.  

Prerađuje i svu hranu koju pojedemo, u takav oblik da ju naše tijelo može iskoristiti. I naravno bave se i masnoćama. Zapravo toliko posla imaju s masnoćama, da kada ih mi još dodatno opteretimo masnim krofnama, masnoća se počne nakupljati u stanicama jetre. Tada dolazi do problema masne jetre.  

Ako je vaša jetra u dobrom stanju, krofne vas ne moraju brinuti

Prva stvar koju povezujemo s problemima jetre je uvijek alkohol. No znajte da jetri šteti u velikoj mjeri i hrana koju konzumiramo, pogotovo ako je puna masnoća i šećera. I krofna je u tom primjeru velik problem. Za našu je jetru pretjeravanje s krofnama trovanje. Na to se odazove, kao što smo već rekli, nakupljanjem masnoće.

Kada se u jetri počne nakupljati masnoća, ona više ne može dobro obavljati svoje funkcije, i naše kompletno zdravlje je tada ugroženo. Posljedice masne jetre su umor, problemi s kožom, neredovita probava, povećan opseg trbuha, nemogućnost gubitka viška kilograma...

Što učiniti kako krofne ne bi bile opasnost za vašu jetru?

Svi znamo što moramo uzeti kada nas boli glava, no malo tko zna što mora uzeti kako bi jetra dobro funkcionirala.

Zato smo razvili 30-dnevni program za detoksikaciju te regeneraciju jetre. Kombinacija pozorno odabranih prirodnih ekstrakata čiste i odstranjuju sve toksine koji stignu u naše tijelo i time pomažu jetri da ponovno zadiše.

30 DAYS Liver Detox je sveobuhvatan program za učinkovito čišćenje i liječenje jetre, a uključuje tri proizvoda koji ove funkcije obavljaju i danju i noću.

  • Morning purification - sadrže ekstrakt plodova odgaline, sikavice i crnog papra.
  • Day support - sadrže ekstrakt artičoke, kurkume i crnog papra. 
  • Night care - sadrže ekstrakt ružmarina, cikorije i crnog papra.

Vaša jetra će s proizvodima 30 Days Liver Detox biti sigurna i zaštićena te ćete moći bez grižnje savjesti uživati ne samo u krofname, već i u ostalim ne toliko zdravim delicijama. Zato si priuštite sladak prigrizak, a vašoj jetri 30 Days Liver Detox!