Tina: "Iskreno vjerujem da mi UNDO kolagenski napitak dosta pomaže!"

Tina (61) je socijalna radnica koja se trenutno brine za svoju 96-godišnju majku. Kad joj vrijeme dopušta, uživa u čitanju, meditaciji, voli provoditi vrijeme s prijateljima i povremeno gledati filmove ili serije.

image

Na pitanje o svom tipu kože, Tina odgovara: „Zbog mojih godina moja je koža zrela. Kosa mi je uvijek bila tanka, ali vrlo fina. Unatoč promjenama koje je moja koža prošla tijekom godina, općenito sam zadovoljna svojim izgledom za svoje godine."

Međutim, to ne znači da Tina, kao i svi mi, ne želi vratiti mladolik izgled kože i poboljšati kondiciju i pokretljivost!

Snažni zagovornik prirodnih proizvoda

"Sensilab poznajem već dugo, jer je to poznati brend u Sloveniji. Kći me upoznala s UNDO proizvodima. Odlučila sam ih isprobati jer sam veliki zagovornik prirodnih načina održavanja zdravog i mladolikog izgleda kože.

Također sam i prije znala za blagodati hijaluronske kiseline, tako da je naručivanje mog prvog kolagenskog napitka UNDO bio jasan izbor jer sadrži kombinaciju kolagena i hijaluronske kiseline."

Kolagen + hijaluronska kiselina = izvrsna kombinacija

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem tijelu i gradivni element kožnog tkiva. Kako se njegova proizvodnja s vremenom smanjuje, njegovo nadopunjavanje je neophodno ako želimo postići regeneraciju kože iznutra i vratiti joj elastičnost i čvrstoću.

Jedna od glavnih funkcija hijaluronske kiseline je hidratacija - 1 gram hijaluronske kiseline može vezati do 1 litre vode. To hidratizira kožu i čini je punijom, što je najbolji način da linije i bore nestanu.

Osim što je znala za gore navedeno, Tina je otkrila da je kolagenski napitak UNDO izuzetno ukusan (s prirodnim okusom borovnice) i praktičan jer dolazi u vrećicama, što čini proizvod idealnim za ponijeti sa sobom bilo gdje.

"Koristim ga 6 mjeseci dnevno i jako sam zadovoljna poboljšanim zdravljem kože, kose i noktiju."

Prvi rezultati? Već nakon dva mjeseca!

Prvi rezultati pokazali su se nakon samo dva mjeseca. "Sviđa mi se kakav osjećaj imam kada dodirnem kožu lica: nahranjena je i punija je. Tijekom godina primijetila sam da mi je koža postala suha i manje elastična, ali sada se to promijenilo. Iako je najveća razlika bila primjetna na mojoj koži, primijetila sam da je i kosa dosta gušća."

Da zaključimo, kako se osjeća Tina nakon 6 mjeseci upotrebe UNDO kolagena?

"Osjećam se dobro i imam više samopouzdanja. Zahvalna sam što sam pronašla dodatak prehrani koji zapravo čini čuda. Nakon redovite uporabe, iskreno vjerujem da puno pomaže i usporava starenje moje kože. Iako sam zadovoljna s vrećicama, radujem se isprobavati novi kolagen u bočicama!"