3 razloga zašto koristiti kolagen

Kolagen je sastojak mnogih krema i dodataka prehrani. Da li ste se ikada pitali zašto? Mnoge žene ga koriste upravo zato jer žele svoju kožu održati mladolikom što duže vremena, no kolagen je dobar i za još mnogo toga.

image

Uklanja probleme s kožom

Naše tijelo počne s godinama gubiti prirodnu razinu kolagena, a posljedice se pokažu kroz neelastičnost kože i pojavu bora. Korištenjem kolagena podižemo razinu kolagena i učvršćujemo našu kožu, koja postane glađa.   

Kraj bolnim zglobovima

Niska razina kolagena se prepoznaje i kroz bolne zglobove. S godinama postanu noge otečene, bolne i teške. Unosom kolagena u tijelo se ti problemi smanje, osim toga se zaustavi i potrošnja hrskavice, koja je čest problem kod starijih ljudi.

Više energije

Što smo stariji, to se tijelo brže umara jer mu nedostaje energije. S korištenjem kolagena u obliku dodataka prehrani možete ubrzati metabolizam, što posljedično podiže razinu energije. Aminokiselina Glycin je naime dio kolagena i djeluje tako da iskoristiti šećer iz krvi za vaše organe, zbog čega ćete se osjećati puni energije.

Kolagen je rješenje!

Samo pazite: većina kolagena sadrži masnoće koji vam mogu donijeti dodatne kilograme. Jeftini kolagen vam nažalost neće učvrstiti kožu, već će je samo zamastiti i potaknuti stvaranje prištića.

Zato vam treba čisti kolagen, bez masnoća i ugljikohidrata. Takav ćete naći u novoj, poboljšanoj formuli koju sadrži UNDO Collagen Drink s odličnim okusom borovnica.

S redovitim korištenjem UNDO Collagen napitka potičemo prirodni nastanak kolagena, koji će pomladiti vašu kožu. Koža će biti elastičnija i čvršća, a bore manje vidljive.  

Collagen Drink sa super popustom možete naručiti ovdje >>