„Trbuh i bokovi su mi se smanjili!“

Lucie dolazi iz Češke, a u slobodno vrijeme voli voziti bicikl i ići na izlete s obitelji.

Lucie se oduvijek borila s promjenama težine. Svoju figuru opisuje kao "ni debelu, ni mršavu". U mladosti je bila mršava, ali se nakon trudnoće jako udebljala, koju je ponovno izgubila nakon razvoda. Zahvaljujući programu Slimmium uspjela se riješiti tih nekoliko kilograma viška.

Dok je surfala internetom, otkrila je Slimmium proizvode i bila impresionirana njihovim prirodnim sastojcima i pozitivnim recenzijama korisnika. To ju je konačno uvjerilo da obavi prvu kupnju.

image

Prve promjene osjetila je nakon 14* dana

Lucie koristi Night Burn**, AdipoBurn**, Live & Slim Tea i KiloShred već 4 mjeseca, a prve promjene primijetila je nakon otprilike 14* dana korištenja.

"Moj trbuh i bokovi su se smanjili i općenito imam više energije"

Na pitanje koja je najveća promjena, ponosno je odgovorila: „Sve! Bolja probava, bolje raspoloženje, mršavljenje... Trbuh i bokovi su mi se smanjili i općenito imam više energije. Prije tri godine bila sam nervozna, umorna i pod stresom. Sada se osjećam puno bolje, sviđam se sebi.”

image

Znate li …?

  • Dovoljno sna ključno je za mršavljenje i skidanje masnoće.
  • U jednoj studiji, ljudi koji su spavali 6 do 7 sati noću dobili su manje visceralne masnoće tijekom pet godina u usporedbi s onima koji su spavali 5 sati ili manje. (Izvor na kraju članka) Kada smo pod stresom, obično posežemo za takozvanom udobnom hranom koja je obično manje zdrava, a kaloričnija. Zbog povišene razine hormona stresa kortizola, tijelo zadržava te dodatne kalorije, koje se potom pretvaraju u dodatnu masnoću oko struka, bedara i stražnjice.

Povećajte gubitak masnoće i pretvorite svoje tijelo u stroj za sagorijevanje masnoće!

Naš paket Belly Shaper 24/7 ubrzava mršavljenje, jer povećava sagorijevanje masnoće za čak 33*%! Osim toga, smanjuje apetit i pomaže poboljšati san, što je ključno za učinkovito i brzo mršavljenje. Lucie također koristi naš paket SlimTEA Dan & Noć, koje se sastoji od dnevnog i večernjeg čaja koji podržava prirodno mršavljenje. Ovi nevjerojatni čajevi pomoći će vam postići svoje ciljeve mršavljenja prirodnim ubrzanjem probave, učinkovitim čišćenjem tijela od toksina, potpomažu otapanju masnoće, smanjuju nadutost i otekline te vam pomažu da bolje spavate.

Želite li povećati otapanje masnoće? Borite se sa viškom vode? Blokirati ugljikohidrate? Spriječiti nakupljanje masnoće i smanjiti apetit? Sve to u jednom proizvodu?

Imamo rješenje za vas! Smršavite brzo uz KiloShred 5 u 1! Ovaj ukusni napitak za mršavljenje sadrži Morosil®, patentirani ekstrakt crvene naranče dobiven iz soka najpigmentiranije crvene naranče. U kombinaciji s Garcinijom Cambogiom, KiloShred pomaže u sprječavanjunakupljanjamasnoća u području trbuha, smanjuje apetit i ubrzava mršavljenje.

Isprobajte sada bez rizika! Provjerite sami ovu vremenski ograničenu ponudu.

*Rezultati  proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja.

**Kupac je koristio prethodne verzije proizvoda. Isprobajte nove i poboljšane verzije sada.

Izvor:

Collins, Sonya. The Truth About Belly Fat. 2011. https://www.webmd.com/diet/features/the-truth-about-belly-fat

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-55%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 55,80 EUR(420,45kn)
Pogledajte proizvod