Luci: ‘’Vidim rezultate koje sam oduvijek željela i osjećam se bolje nego ikada.’’

Luci je iz Španjolske i voli se baviti različitim sportovima. Od malih nogu trči svaki dan, a uz to se bavi i penjanjem i jogom. Rekla je da nikada nije bila na dijeti i da može jesti što god poželi. Luci opisuje svoje tijelo kao "prilagodljivo": u prošlosti je imala između 95 kg i 52 kg i nije joj bilo teško smršavjeti ili dobiti na težini.

image

Čitajte dalje kako biste saznali više o njezinom putu mršavljenja sa Sensilab proizvodima i kako je uspjela zadržati težinu.

“Kada sam vidjela prve rezultate, bila sam prilično iznenađena jer nisam očekivala da će biti vidljivi tako brzo”

Luci je za Sensilab saznala putem društvenih mreža, a preferira sve što prirodnije. Odlučila je i sama isprobati proizvode jer su napravljeni od potpuno prirodnih sastojaka.

“Isprobala sam CiderCleanse Extreme, Slimmiccino, NightBurn XXL, L-carnitine 500 i Super Green Mix Drink i koristim ih i danas. Sensilabove proizvode počela sam koristiti u studenom prošle godine, a odabrala sam ih jer mi se svidjelo što su napravljeni od potpuno prirodnih sastojaka. Pa sam ih isprobala. Kad sam vidjela početne rezultate, bila sam prilično iznenađena jer nisam očekivala da ću vidjeti promjenu tako brzo. Prvo što je počelo nestajati bilo je oticanje trbuha.”

“Moji omiljeni proizvodi bez kojih ne bih mogla su SlimmiccinoNightBurn XXL s okusom limuna, obožavam ih. NightBurn XXL mi pomaže da bolje spavam i odmorim se, dok mi Slimmiccino daje nalet energije ujutro. Sviđa mi se."

“Vidim rezultate koje sam oduvijek željela i osjećam se bolje nego ikad.”

Do sada sam smršavjela 12 kg*. Poboljšao mi se i san, imam više energije tijekom dana, aktivnija sam, a i otekline u trbuhu su mi se znatno smanjile. Proizvodi su zaista ukusni, kvalitetni, 100% prirodni, a daju brze i stvarne rezultate. Vidim rezultate koje sam oduvijek željela i osjećam se bolje nego ikada.”

image

Znate li…?

•  Čest uzrok oticanja trbuha su plinovi. Gutanje zraka ili jedenje hrane bogate vlaknima može dovesti do stvaranja plinova. Ako se plin ne oslobodi, može doći do oticanja abdomena.

•  Ako vam je trbuh natečen zbog plinova, pokušajte izbjegavati hranu poput graha i povrća iz skupine cruciferasa poput brokule i kupusa. Izbjegavajte gazirana pića i nemojte piti na slamku.

• Ako vam je trbuh natečen jer ste pojeli previše, jednostavno pričekajte da se hrana probavi prije sljedećeg obroka. Konzumiranje manjih obroka može spriječiti ovaj problem u budućnosti.

Isprobajte naše Slimmiccino i NightBurn XXL za lakše mršavljenje!

Ukusan napitak od kave, Slimmiccino, sa svojim 4-u-1 djelovanjem, pokreće vaše mršavljenje i daje vam val energije koji će trajati cijeli dan. Sadrži Garciniu cambogiu koja smanjuje apetit i sprječava stvaranje novih masnoća. Sjemenke guarane poboljšavaju vaš metabolizam i potiču sagorijevanje masnoće.

Luci također koristi NightBurn XXL, koji vam može pomoći da brže zaspite i bolje spavate. Uz savršenu kombinaciju vlakana topivih u vodi, ekstrakta Garcinie cambogie i vitamina B6, sprječava nakupljanje masnoće i potiče proces sagorijevanja masnoće.

Luci danas kaže da se osjeća bolje nego ikada, ali još nije gotova! Želi nastaviti svoj put da se osjeća još bolje i zdravije uz pomoć svojih Sensilab proizvoda. Isprobajte i sami ove nevjerojatne proizvode i pridružite se Luci u uspješnom uklanjanju masnoće s trbuha i skidanju viška kilograma. Vremenski ograničene ponude dostupne su sada!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

20-DNEVNI PROGRAM
-47%
Posebna cijena 22,99 EUR(173,23kn) Standardna cijena 42,99 EUR(323,93kn)
Pogledajte proizvod