„Izgubila sam 20* kg u 1* godini!“

Prije nekoliko mjeseci dobili smo povratnu informaciju od Sensilabove korisnice koja je željela podijeliti svoju nevjerojatnu priču o uspjehu s nama i svima koji će čitati naš blog! Postavili smo joj nekoliko pitanja kako bismo saznali više o njoj i njezinoj transformaciji.

U nastavku pročitajte virtualni intervju 1 na 1 koji je s njom napravila naša Eva.

image

Eva iz Sensilaba: Recite nam nešto o sebi!

„Zovem se Lenka i dolazim iz Češke. Trenutno sam na porodiljnom dopustu, ali slobodno vrijeme volim provoditi sa svojom djecom!”

Eva iz Sensilaba: Lenka, drago mi je! Hvala vam što ste podijelili svoju priču s nama. Možete li nam reći zašto ste odlučili isprobati Sensilab proizvode?

Lenka: “Dobila sam dosta kilograma nakon trudnoće. Prije sam imao sportsku i isklesaniju figuru. Nakon poroda kilogrami su ostali i htjela sam da se to promijeni. Bila sam napuhnuta, čak sam imala natečene, teške noge.

Kad sam na internetu naišla na Sensilab, odlučila sam ga isprobati, nadajući se da bi mogao pomoći. Čini se da su navedeni sastojci u proizvodima visoke kvalitete i prirodnog podrijetla, a općenito su recenzije bile vrlo obećavajuće!”

Eva iz Sensilaba: Koje Sensilab proizvode ste isprobali? I koliko dugo ih testirate?

Lenka: „Otkrila sam Fat Out! Thermo Burn prije više od godinu dana i od tada ga redovito koristim.“

Eva iz Sensilaba: Kakvi su bili vaši prvi dojmovi o proizvodu kada ste ga počeli uzimati?

Lenka: “Da budem potpuno iskrena, na samom početku nisam primijetila nikakve promjene. Naime, nakon otprilike mjesec dana korištenja prijatelji su me upozorili da se nešto na meni promijenilo!

Ubrzo sam shvatila da sam stvarno smršavjela: odjeća mi je postala široka zbog čekga mi je počela padati. Ugodno sam bila iznenađena!"

image

Eva iz Sensilaba: To je lijepo čuti! Sada, nakon godinu dana korištenja FatOuta! Thermo Burn, možete li nam reći nešto više o svim promjenama koje ste doživjeli nakon prvih početnih učinaka?

Lenka: „Najočitiji rezultat koji se pokazao tijekom cijele godine korištenja je gubitak težine. Izgubila sam 20* kg! Morala sam promijeniti cijelu garderobu, odjeća mi je postala preširoka i nikako mi nije pristajala.

Osim gubitka težine, bilo je još nekoliko pozitivnih učinaka. Općenito, mogu reći da mi je sada jako dobro. Nemam zdravstvenih problema, čak mi se i raspoloženje popravilo! Noge mi više ne otiču, što mi pomaže u kretanju i poboljšanju tjelesne aktivnosti."

Veliko hvala Lenki što je s nama podijelila svoju nevjerojatnu priču! Uvijek nam je drago čuti uspješne priče naših izvrsnih korisnika! Ovo nam stvarno uljepšava dan, jer je naša glavna misija oduvijek bila pomoći ljudima da promijene svoje živote na bolje: pomoći im da se osjećaju bolje u svom tijelu.

Fat Out! Thermo Burn je vrhunski proizvod za povećanje sagorijevanja masnoće i ubrzanje metabolizma! Naručite ga u ovoj nevjerojatnoj ograničenoj ponudi već danas!

*Rezultati korištenja proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja.

Proizvodi za vas

20-DNEVNI PROGRAM
-47%
Posebna cijena 22,99 EUR(173,23kn) Standardna cijena 42,99 EUR(323,93kn)
Pogledajte proizvod