Svjetski hit acai bobice, 100% prirodna pomoć kod mršavljenja i regulacije probave

Možda zvuči čudno, ali brza dijeta obično uništi sve naše napore nakon gubitka kilograma. Osjećaj lišenja omiljenih namirnica zapravo dovodi do ponovnog debljanja. 

image

Dobro uravnotežena hrana je ključ uspjeha! Ne preporuča se unos hrane pod 1200 kalorija (5040KJ) na dan. Treba se držati minimalnog unosa 1500 kalorija (6300KJ) dnevno i posvetiti se fizičkim aktivnostima.

Uz pomoć proizvoda Acai Detoxan, brzo ćete izgubiti višak kilograma! 

Unosom vode u organizam ne samo da sprječavate dehidraciju nego napunite svoje tijelo i smanjujete apetit; a neka istraživanja su pokazala da je voda dobra za regulaciju metabolizma. Unos hrane je bitan, ali to je samo jedan dio plana za gubljenje težine. Potrebno je uključiti tjelesne vježbe te trening snage kako bi istopili kalorije i učvrstili mišiće.  

Superhrana je odlična pomoć kod mršavljenja

U superhranu spadaju i acai bobice koje u zadnje vrijeme dobivaju samo pozitivne kritike. Acai bobice na sebe vežu masti što se očituje u smanjenju opsega oko trbuha i stražnjice. Acai bobice sadrže visoku količinu vlakana koje su ključne za zdravu prehranu i regulaciju probave, te pomažu pri čišćenju tijela od masti.

Kao što smo već spomenuli, acai bobice sadrže veliku količinu vlakana, a hrana koja je bogata vlaknima pruža osjećaj sitosti te sprječava opustošenje hladnjaka među obrocima.