Mihaela: ˝Svakim danom sam korak bliže do ravnijeg trbuha i manje kila˝

Mihaela je mlada mamica s 2 male dječice koja zahtijevaju od nje puno pažnje i energije. Kao i većina mama bori se i s masnim jastučićima na trbuhu. Htjela bi vratiti liniju koju je imala prije poroda. Dijete joj nisu pomogle, zato je odlučila potražiti pomoć kod prijateljice koja je fitnes trenerica. Preporučila joj je proizvod koji je brzo pokazao rezultate.

image

Po zanimanju sam konobarica i kada sam radila bila sam jako aktivna tijekom cijelog dana. Nakon 2 poroda više nemam dovoljno vremena za sebe, ne vježbam, ne jedem pravilno. To se naravno vidi i na mojoj težini. Imam 10 kilograma previše i želim se ih riješiti. Imala sam i problema s prehranom. Volim puno jesti i volim jesti ukusnu (nažalost većinom nezdravu) hranu. Osim toga imam i niski tlak zato se često osjećam umorno i bez energije.

Prijateljica koja je fitnes trenerka, mi je preporučila L-karnitin

Moja prijateljica koja se bavi fitnesom mi je preporučila upravo L-karnitin. Nisam htjela ići u fitnes, zato sam se počela baviti plivanjem i ona mi je napisala vježbe koje će mi pomoći smanjiti masnoće na trbuhu. Zbog nje sam počela koristiti L-karinitin kojeg je ona dobila na poklon i rekla mi je da je izvanredan. Vidjela sam i reklamu na Facebooku, reklamirale su ga slavne voditeljice. Odlučila sam se sama uvjeriti i stvarno mi je pomogao.

˝L-karnitin je riješio moja 2 najveća problema˝

Probala sam više Sensilab proizvoda, ali najviše sam zadovoljna s L-karnitinom jer je riješio moja 2 najveća problema. Umor i nedostatak energije zbog niskog tlaka i višak kilograma. Dao mi je energiju, počela sam se znojiti i topiti masnoće.

˝Svakim danom sam korak bliže do ravnijeg trbuha i manje kila˝

Dao mi je energiju, više sam se znojila i gubila masnoće znojenjem. Gubitak masnoća je nemoguć bez znojenja. Prije nego sam počela koristiti L-karnitin kada sam vježbala nisam se nikada znojila i zato nisam mogla niti smršaviti. L-karnitin mi je pomogao.

Prezdovoljna sam rezultatima

Već nakon 3 dana sam osjetila prve rezultate. Išla sam 2 puta na dan u malo duži šetnju i počela sam se intenzivno znojiti.  vrlo brzo sam osjetila da zaista djeluje. Imala sam puno više energije, to sam primijetila čak i kada sam plivala u bazenu, 1-2 puta na tjedan.

Ovo mi je super motivacija da nastavim i dalje i skinem višak kilograma koje sam dobila zbog trudnoće. Još ga pijem, odličan mi je, jako sam zadovoljna s proizvodom.