Superhrana - što je to?

Superhrana hrani tijelo iznutra cijelim spektrom mikronutrijenata koji poljepšavaju, njeguju, iscjeljuju, jačaju imunitet i sprječavaju bolesti.

image

Superhranom ne postajete superjunaci ni superjunakinje, ne letite, ne prolazite kroz zidove ili nepoznate dimenzije, ne čitate misli i niste nevidljivi. Možda ste sada malčice razočarani, ali superhrana vas itekako može spasiti. Ako je u pitanju liječenje ili ugroženo zdravlje vašeg organizma, superhrana je superjunak za vaš organizam!

Pojam superhrana odnosi se na hranu koja je bogata fitonutrijentima koji spadaju u članove obitelji antioksidanata. Superhrana hrani tijelo iznutra cijelim spektrom mikronutrijenata koji poljepšavaju, njeguju, iscjeljuju, jačaju imunitet i sprječavaju bolesti. Takva hrana je potpuno prirodna, ima jak detoksikacijski učinak, krcata je mineralima i vitaminima te raznim makro i mikronutrijentima.

Da bi neka hrana dobila titulu SUPERHRANA, mora zadovoljiti određene kriterije:

  • sadržavati vitamine i minerale
  • esencijalne masne kiseline
  • polisaharide
  • enzime
  • esencijalne aminokiseline te
  • tijelu potrebne proteine i antioksidante

Ako se pitate koje voće i povrće spada u superhranu, nemojte brinuti da ćete morati ići po nju na Daleki istok ili Južnu Ameriku. Vjerojatno već konzumirate superhranu a da ni ne znate.

Brokula, hren, češnjak, maline, kopriva, kupus, borovnica, zelje, orasi, špinat, naranče, grašak, samo su neke od superhrane koja rastu i vašem vrtu ili vam je dostupna u trgovinama. 

Acai bobice, goji bobice, camu-camu, gurana, aronija i još mnogo drugo voće nažalost nije na dohvat ruke, ali je ekološki prerađeno u proizvodima Sensilab.

Dakle, kako bi očuvali zdravo tijelo i duh, utjecali na svoje raspoloženje, posegnite za superhranom i ostanite zdravi! Uživajte u superhrani u bilo koje doba i način koji vama odgovara.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod