Za lijepu kosu nije potrebno odustati od sunca

Jeste li se ikad zapitali zašto je vaša kosa suha i beživotna te vrhovi kose ispucali i djelomično ljepljivi? Sunce, vjetar, morska sol ili klor u bazenu mogu učiniti veliku štetu na vašu kosu i nokte. Kako, dakle, uživati u suncu, bez dodatnog uništavanja?

image

Dobro je znati uzrok zbog kojeg sunce, vjetar, morska sol i klor štete kosi, koži i noktima. Naime, svi ovi vanjski čimbenici uništavaju njihove vanjske slojeve koji su sastavljeni od bjelančevine – keratina. Također nam se starenjem usporava tvorba keratina. Dakle, usporena tvorba keratina u kombinaciji s nepogodnim vanjskim čimbenicima uništavaju elastičnost vanjskih slojeva kože, kose i noktiju.  

Zaključak: za zdrave nokte, kosu i  kožu nam je dodatan unos keratina neophodan.

Što možemo učiniti sami za zaštitu noktiju, kose i kože?

Za normalnu tvorbu keratina u tijelu su uravnotežena prehrana, opće zdravlje te posebno kvalitetne bjelančevine nužne. Bjelančevine su, naime, sastavljene od aminokiselina koje se tijekom probave pretvaraju u keratin. Najbolje namirnice za optimalno tvorbu keratina su: ribe, pusto meso, jaja, mliječni proizvodi, tamno zeleno povrće, integralne namirnice i mrkva.

Tijelu možemo osigurati dodatan unos keratin ana sasvim prirodan način!

NutriShine je nadopuna prehrani koja brine za snažnu, bujnu, sjajniju kosu iznutra i izvana. U četiri tjedna vidljivi su iznimni rezultati! 

 

NutriShine sadrži Cynatine®HNS, prirodno topiv keratin u patentiranom obliku kojeg dopunjuje cink i tako zajedničkim djelovanjem utječu na rast kose, poboljšavaju sjaj i jačinu kose.   

Istodobno utječe i na kakvoću noktiju te zaustavlja proces starenja kože.