Ste spremni za hladnije dane?

Jesen je već počela i približavaju nam se sve hladniji dani što svakako utječe na naš imunitet. Ako nismo dobro pripremljeni i imamo oslabljen imunitet prehlada je neizbježna. 

image

Što je imunitet?

Imunološki sustav štiti nas od ulaza i širenja štetnih organizama u našem tijelu kao što su bakterije, virusi  i različite štetne tvari. Istodobno se pobrine za uklanjanje toksina koji nastaju prirodnim djelovanjem kemijskih procesa u našem tijelu. Kada je naš imunološki sistem oslabljen,  tijelo ne može ukloniti sve te štetne tvari zato se razbolimo. Oslabljenost imunitet možete prepoznati, ne samo po tome da se razbolite, nego i po osjećaju konstantnom umora i iscrpljenosti.

Kako ojačati svoj imunitet?

Tijelom temperaturnih promjena do kojih najčešće dolazi u prijelaznim razdobljima pa tako i sada početkom jeseni može doći i oslabljenosti imuniteta. Zato je u to vrijeme najviše prehlada, bolesti, nedostatka energije i iscrpljenosti. Ali ništa nije nemoguće i naravno i vi možete ojačati svoj imunološki sustav i zaštititi se od prehlade.

Zbogom kašalj, bolno grlo i povišena temperatura – ove jeseni upotrijebite naš recept koji će vas obraniti i zaštititi od prehlade!

Sensilab preproučuje:

Spriječite i pobijedite prehladu!

Ojačajte svoj imunitet sa 100% prirodnim Vitaminom C

Dodatno poduprite djelovanje imunološkog sustava s proizvodom Coldcombat koji istovremeno smanjuje umor i iscrpljenost. Ima i visok sadržaj antioksidansa koji štite stanice od oksidativnog stresa.

U slučaju pojave prehlade, za brže oporavljanje i ublaživanje simptoma pomoći će vam:

Imunostar Rapid – sadrži 7 vitamina, 7 minerala i 7 aminokislina, kombinacija potpuno prirodnih sastojaka koji omogučuju brzo oporavljanje i jačanje imuniteta.


Nadraženo i bolno grlo ublažiti će pastile Sore troath s ekstraktom nježne kamilice

Mukotrpnog kašlja možete se riješiti s prirodnim sirupima za suh ili vlažan kašalj.