Smršavite bez gladovanja i vježbanja! Provjerite kako!

Sezona kupaćih kostima nam se ubrzano bliži, stoga se brojni već znoje u fitnessima i pažljivo broje kalorije. Ako pripadate onima koji su se do sada borili s viškom kilograma bezuspješno, isprobajte kapsule SlimCut kojima možete smršaviti bez vježbanja i dijete.

image

Želite se do ljeta riješiti suvišnih kilograma?

SlimCut kapsule sadrže mix ekstrakata i koncentrata voća i povrća koji na naše tijelu djeluju kao da bi vježbali, smanjili količinu loših namirnica i pojeli više voća i povrća. Na taj način učinkovito gubimo kilograme već tijekom lagane aktivnosti poput hodanja, pospremanja, vrtlarenja, igranja djecom. Sve to će na vaše tijelo utjecati poput blagog vježbanja.

''Kapsule SlimCut su prve kapsule na hrvatskom tržištu sa dokazanim djelovanjem na gubitak tjelesne težine,'' izjavila je Polona Zbašnik, univ. dipl. biokemičarka. (Foto: sensilab.hr)

Uz sve to se, radi prirodnih ekstrakata, poboljša raspoloženje i poveća razina energije koje nam tijekom dijete rado nedostaje.

Učinkovitost mixa dokazala je dvostruko-slijepa studija koju je potvrdila etička komisija, što znači da je istraživanje napravljeno prema standardima koji vrijede za lijekove.  

''Kapsule SlimCut su prve kapsule na hrvatskom tržištu koje imaju klinički dokazano djelovanje na gubitak tjelesne težine. Djeluju na trima razinama, ubrzavaju probavu, tope masne naslage i reguliraju vitalnost metabolizma. Imaju termogeni učinak, što znači da tope masnoće i smanjuju kilograme i u stanju mirovanja. Na taj način pomažu u spontanom gubitku tjelesne težine, dok je u kombinaciji s vježbanjem učinak još bolji '' objasnila je Polona Zbašnik, univ. dipl. biokemičarka.
  

U studiji su dokazali kako su korisnici kapsula SlimCut smršavili, smanjili opseg oko trbuha i bokova, povećali razinu energije i poboljšali raspoloženje, bez promjene životnog stila. Međutim, učinak je kapsula još bolji, ako ih kombiniramo s tjelesnom aktivnošću i prilagođenom prehranom.

Kome je namijenjen proizvod SlimCut?

Namijenjen je svima koji se žele riješiti suvišnih kilograma do ljeta, ali nemaju vremena za vježbanje ili su već unaprijed svjesni da se teško pridržavaju dijete. SlimCut je namijenjen i onima koji žele poboljšati učinak svojih treninga. Također ga mogu primjenjivati pojedinci koji primjećuju da sve teže gube suvišne kilograme, oni koji imaju povišen kolesterol i trigliceride u krvi, imaju masne naslage oko trbuha i povećan trbuh. Ili oni koji se suočavaju s lijenom probavom i žive nezdravim stilom (piju, puše, nezdravo se prehranjivanju, ne vole voća i povrća) i tome se naprosto ne mogu oduprijeti.

Njim mogu rezultate u smanjenju kilograma povećati i oni koji već marljivo vježbaju i kontroliraju unos namirnica, ali žele povećati ili ubrzati rezultate u mršavljenju.

Kako djeluje?

Proizvod za mršavljenje SlimCut sadrži prirodne ekstrakte koji u kombinaciji aktiviraju tzv. 24 satni termogeni učinak u kojem tijelo gubi suvišne kilograme, a da o tome ne vodimo računa. Poboljšaju se i probava, raspoloženje i razina energije

U studiji su dokazali kako su korisnici kapsula SlimCut smršavili, smanjili opseg oko trbuha i bokova, povećali razinu energije i poboljšali raspoloženje, bez promjene životnog stila. Međutim, učinak je kapsula još bolji, ako ih kombiniramo s tjelesnom aktivnošću i prilagođenom prehranom.   

SlimCut sadržava:

SNAŽNE ANTIOKSIDANTE – Sa iznimnim sadržajem antioksidanata (flavonoidi, procianidini i antocianidini), prirodnog kofeina i vitamina B3 probavni se procesi pomlade i spriječe štetne učinke slobodnih radikala na stanice organa, što omogućava kontrolirano mršavljenje, bez negativnih posljedica koje mogu ostavljati brze dijete.  

TVARI ZA POVEĆANJE ENERGIJE – Proizvod sadržava prirodni kofein i vitamin B3, stoga povećava razinu energije – za vježbanje, posao ili zabavu.

EKSTRAKT VOĆA I POVRĆA – Ekstrakti voća i povrća sadrže cijeli spektar sastojka koji utječu na probavne enzime. Probava postaje brža, što izravno utječe na probavne procese i jednostavan gubitak suvišnih kilograma.