Smršavite linijom najmanjeg otpora

Dobro zvuči, zar ne? Vjerojatno mislite da zvuči predobro da bi bilo istina. No zašto bi se za sve dobre stvari u životu trebali nečega odreći i trpiti. I znajte da ne trebate. Upravo s tim u mislima smo tražili rješenje koje to omogućava i sastavili Slimmium program. Kako djeluje?  

image

Temelji se na 2 izrazito učinkovita pristupa mršavljenja:

  • smanjuje kaloričnu vrijednost jela kojih najviše volite, a najviše debljaju: masna i slatka jela. To omogućavaju Slimmium kapsule.

  • uči vas kuhati punovrijednu, vitku i ukusnu hranu + prepoznati optimalnu količinu hrane. To nudi Slimmium plan prehrane.

Slimmium kapsule – smanjite apsorpciju masnoća i škroba

Mnogima je najveća prepreka kod mršavljenja misao da se moraju odreći najdraže hrane, koja je obično i puna kalorija: razni slatkiši, prženi krumpirići, tjestenine, pizza, burek, njoki... masno i slasno.

Upravo zato smo razvili kapsule Slimmium, inovativan proizvod na osnovi prirodnih sastojaka koji blokira apsorpciju masnoća i škroba i to više od polovice unesenih. To znači da vaše tijelo može iskoristiti manje od polovice unesenih masnoća i škroba, a ostatak ne može. Što dalje znači da ćete raspoloviti kaloričnu vrijednost jela. Dobar početak mršavljenja, zar ne? Bez promjene načina života i bez odricanja.

Slimmium plan prehrane – gdje uz gurmanske užitke možete postići vitku liniju

Za super liniju ali i za zdravi život, naučite pripremati brze, zdrave i ukusne obroke. Mi vam donosimo jela puna različitih okusa koja će vaše tijelo zasititi na dulje vrijeme i opskrbiti vaše tijelo svim hranjivim sastojcima. Sve to vam omogućuju recepti u Slimmium planu prehrane.

Najbolja hrana za fit liniju i dugoročno zdravlje je ona koju sami pripremite iz najboljih sastojaka. I sa Slimmium planom prehrane ćete naučiti pripremati brze i fit doručke, ručkove i večere za cijelu obitelj. Pripremili smo vam 21 ukusnih recepata koje možete pripremiti u manje od pola sata. Osim toga naši recepti su odlični ako ih želite ponijeti sa sobom na posao ili ako idete na put.

Plan prehrane je osmislio duo Tejani Kitch'n sa svojim gurmanskim receptima koji prate najnovija događanja u svijetu nutricionistike.

Znači smršavite linijom najmanjeg otpora sa Slimmium kapsulama + Slimmium planom prehrane.