Slimmium djeluje! Oduševljen sam jer napokon izgledam mršavije. U 3 mjeseca sam s napitcima izgubio 25 kg.

˝Imao sam 107 kg i probao sam razne tablete, dijete i ništa mi nije pomoglo smršaviti. Nakon isprobavanja puno različitih proizvoda konačno sam pronašao proizvode koji zaista djeluju!˝ kaže Kristijan Švigir iz Požege. Podijelio je s nama svoje iskustvo.

image

Odmah sam počeo mršaviti i to bez vježbanja

Započeo sam s napitkom Slimmium BootBurn Intensive jer je pisalo da se kod korištenja tog napitka mršavi bez ikakve vježbe dok se ništa ne radi, dok se leži ili sjedi. Ja doslovno nisam ništa radio, nisam išao u teretanu, nikakvu tjelovježbu nisam primjenjivao.

Kad sam stao na vagu nisam mogao vjerovati, doslovno sam mislio da je to laž i nikad za sebe nisam vjerovao da ću uspjeti tako smršaviti. Kilaža se je nakon mjesec dana smanjila za 8 kilograma.

Nakon mjesec dana kile su se još brže topile

Uz napitak BootBurn Intensive isprobao sam i još 2 nova napitka WaterOut i Bootburn Active. Zašto? Jer kada sam vidio da sam smršavio odmah sam dobio motivaciju da to još ubrzam.

Želio sam još bolje rezultate i to me potaklo da odem u teretanu na brzo hodanje. Za napitak BootBurn Active je pisalo je da 20 minuta vježbanja daje učinak kao 100 minuta vježbanja. Osim toga koristio sam i WaterOut koji mi je pomogao izlučiti svu vodu koja mi se nakupljala u tijelu i zbog koje sam izgledao još i deblji.

Ovo stvarno djeluje U 3 mjeseca sam izgubio 25 kilograma

Najvažnije od svega mi je da u vremenu korištenja ovih proizvoda kroz 3 mj. sam izgubio 19 kg. Prve vidljive učinke primijetio sam već nakon nekoliko dana. Bio sam prezadovoljan. Kako sam vidio da proizvodi djeluju već nakon prvih dana i dalje sam ih naručivao i tako 3 mjeseca. Sada imam 82 kilograma. U 3 mjeseca sam smršavio 25 kilograma.

Ovi napitci su mi drastično promijenili život

Sada imam 25 kilograma manje i moj trbuh više nije napuhan. Sve je to nestalo korištenjem 3 napitka: WaterOut, BootBurn Intensive i BootBurn Active.

Imam puno više energije, nemam nesanicu, bolje sam volje, osjećam se poletno. Sve sto radim, radim s zadovoljstvom i jako sam zadovoljan. Već sam ih preporučio i svim mojim prijateljima koji imaju probleme s viškom kilograma.

Kristijan za brže mršavljenje preporučuje Fast Slim TRIO

3 napitka u paketu Slim Fast TRIO idelna su kombinacija za brze rezultate mršavljenje. Dokazano djeluju! S njima ćete postići viljidve učinke mršavljenja.

Pripremite se na XXL brzo topljenje masnoća s Slim Fast TRIO

Učinci 3 napitka za XXL mršavljenje koji vam omogućuju da: 

  • otopite 16% više masnoća za vrijeme tjelovježbe
  • otopite 5,7% više masnoća dok odmarate
  • izlučite višak vode za 27%
  • smanjite otečenost i nadutost za 60%
  • spriječite nakupljanje novih masnoća
  • pripremite tijelo za učinkovit gubitak kilograma