Zvonko: "Slatkiši - moja slaba točka!"

Zvonko je poljoprivrednik koji s radom počinje već u zoru, a završava navečer. U slobodno vrijeme, kojeg nema puno na raspolaganju, izrađuje razno oruđe iz željeza. Primijetio je da u zadnje vrijeme nešto nije u redu. Imao je probleme s gomilanjem kilograma, nadutosti, povišenom razinom šećera u krvi i izgubio je volju za rad.

image

Kaže da je vrlo pozitivna osoba i obitelj mu daje puno pozitivne energije. Uz dva živahna dječaka, šestogodišnjaka i desetogodišnjaka, doista mu nikada nije dosadno. No kada je osim pojave fizičkih problema, izgubio volju za rad, tada je zaista postao zabrinut.

2 stvari koje Zvonka najviše opterećuju: stres i slatkiši

Rad u poljoprivredi Zvonku predstavlja veliko zadovoljstvo ali ujedno i puno nesigurnosti, budući da poljoprivrednici uglavnom ovise o vremenskim uvjetima. Osim toga, radno vrijeme je "od jutra do mraka" i vrlo teško si odvoji vremena za godišnji. Zato je potpuno razumljivo da je Zvonko skoro konstantno pod stresom.

"Slatkiši su moja slaba točka. Ne mogu im se oduprijeti i često ih pojedem previše.", priznao je Zvonko. Višak kilograma posljedica je čestog preskakivanja doručka jer Zvonko mora već u ranu zoru zavrnuti rukave i početi s radom. Točka na i su obilne večere, jer jedino tada pronađe malo više vremena za hranu i druženje sa svojom obitelji.

"Nikada nisam mislio da bih mogao imati masnu jetru jer uopće ne pijem alkohol"

Zbog problema s prekomjernom težinom, nadutog trbuha i nedostatka volje za radom, Zvonko je postao vrlo zabrinut odlučio saznati što bi mogao biti uzrok njegovim tegobama. Informacije je potražio na internetu.

"Sve što me je mučilo bilo je isto kao i znakovi masne jetre. To me je jako iznenadilo. Nikad nisam niti pomislio da bih mogao imati masnu jetru jer nikada nisam pio alkohol.

Nisam znao da se jetra može zamastiti zbog previše slatkiša." kaže Zvonko. Na internetu je naišao na Hepafar forte, potpuno prirodan proizvod za detoksikaciju, regeneraciju i jačanje jetre. Činjenica da proizvod Hepafar Forte ima više od 60.000 korisnika, ga je uvjerila da se odluči isprobati taj prirodni proizvod.

Nakon mjesec dana upotrebe Hepafara: manje kilograma, više energije

Zvonko je bio impresioniran nad 1-mjesečnim iskustvom upotrebe proizvoda Hepafar Forte: "Već na početku korištenja osjećao sam se manje nadut, ponovno sam imao volju za radom, osim toga imam već 3 kilograma manje!" Ti rezultati su mu dali motivaciju da nastavi s korištenjem Hepafara. Ponovno ima volju za rad i za hobije koje voli te se osjeća puno bolje.

Kome bi Zvonko preporučio Hepafar?

"Preporučio bih ga svima koji ne mogu odoljeti slatkišima kao ja, imaju problema s kilogramima, koji konzumiraju pretežno masnu i nezdravu hranu te naravno onima koji su često pod stresom."

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-54%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod