Silvija: WaterOut Strong mi je promijenio život

42-godišnja Silvija se nam povjerila i prijatno nas iznenadila svojim nevjerojatnim iskustvom sa Slimmium proizvodima. Pomoću WaterOuta Strong izgubila je 70 kilograma. Znamo da zvuči nevjerojatno, ali pročitajte njenu priču i uvjerite se sami.

image

Proizvod koji je od prvog dana korištenja popravio način moga života!

Kako bih izgubila kilograme i ponovno se osjećala dobro u svojo koži, počela sam s drastičnim dijetama koje su bile bez uspjeha, a ja potpuno bez nade. Osim toga imala sam problema s zadržavanjem vode u tijelu i ništa mi nije pomoglo kako bih se prestala osjećati napuhano.

Tad sam na FB oglasima vidjela WaterOut Strong iz Slimmium linije i jednostavno sam si rekla da moram s tim probati.

Neizbježan saveznik moje transformacije!

Već prvog dana smanjio mi se trbuh, a na kraju dana vaga je pokazala 1 kilogram manje! Jednostavno sam bila impresionirana učincima ovog napitka.

Zahvaljujući WaterOut Strong u godini i pol izgubila sam 70 kilograma. Sad se osjećam mnogo bolje. U tijelu mi se više nije zadržavala voda i također toksinima nije bilo ni traga, tako da se sad osjećam mnogo lakše. Naravno, uz sve to bavila sam se sportom i zdravo jela, ali zahvaljujući WaterOutu Strong konačno mogu obući odjeću koja mi se sviđa. Moj život potpuno se promijenio, zato bih svima rekla: „Ne čekajte, počnite već danas!!!"

image

Važni su dugoročni rezultati!

Moje tijelo se sasvim promijenilo i veoma se ponosim time. Ali ne zaboravite da je važno održavati formu. Zato sam se 3 do 4 puta odlučila trenirati – kombinacija kardia i utega. A uz sve to nastavljam s napitkom WaterOut Strong!

Sad želim nekoliko izgubiti na trbuhu i bedrima i uvjerena sam da će mi proizvodi iz Slimmium linije pri tome pomoći i da me neće ostaviti na cjedilu.