Uz SlimCut sestre izgubile 20 kg u 2 mjeseca!

Nevjerojatan uspjeh dviju sestara u SlimCut projektu; Snježana je izgubila 9 kg, a Vlatkica čak 11 kg u samo 2 mjeseca.

Snježana Žalac i Vlatkica Župan su sestre i sudionice projekta Zdrave Krave "Mršavimo zajedno uz SlimCut". Svoje ciljeve ostvarile su uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promjene životnog stila.

image

Dvije sestre u 2 mjeseca = 20 kilograma manje

Snježana je jedva dočekala da stane na vagu i vidi svoje rezultate koji su bili vidljivi već naočigled. "Vau, seka i ja ukupno smo izgubile 20 kila, a o centimetrima da ne govorim. Moj rezultat je 9 kilograma i 11 centimetara manje u struku. Za samo dva mjeseca i to još bez gladovanja ja sam oduševljena. Moram priznati da nije baš svaki dan bilo lako, bilo je tu izazova kao što su dvije svadbe i nekoliko rođendana, ali s vremenom oguglaš na sve to i ideš prema svom cilju. Važno je da si posložiš u glavi sto želiš i držiš se svog cilja'', rekla je oduševljeno Snježana.

Snježana -9 kg

Nakon samo mjesec dana mršavljenja sa SlimCut proizvodima, Vlatka je bila lakša čak 7 kg, a nakon 2 mjeseca 11 kg u minus.

Vlatka nam je priznala kako joj je jedan od velikih razloga za nezadovoljstvo predstavljao nedostatak odabira garderobe. ''Prije sam u dućan s odjećom ulazila s grčem u želucu jer sam znala da je ono što je lijepo i moderno, meni nedostižno. Sada nakon dva mjeseca sve se promijenilo. Sada nosim odjeću o kojoj sam prije mogla samo sanjati. Cijeli ovaj projekt pokazao mi je put prema uspjehu i ostvarenju mojih želja. Ovo naravno nije kraj nego početak boljeg, kvalitetnijeg, zdravijeg i sretnijeg načina života.Veliko hvala svim predivnim ljudima koji su sestru i mene izabrali i uključili u ovaj projekt. Bez vas i vaše velike predanosti sve ovo ne bi imalo smisla.''

Snježana kaže kako sada kad je netko od poznatih sretne tko je nije duže vidio čudi se kako je smršavjela. Njeni ukućani također su sretni jer vide koliko je i ona sretna zbog svog uspjeha. Snježana će sada nastaviti istim tempom jer želi doći do svog cilja, a to je izgubiti još 20 kilograma manje. ''Hvala svima koji su nam omogućili da shvatimo da se gladovanjem ne postižu rezultati nego pravilnom prehranom, tjelovježbom i uz pomoć SlimCuta''

Kako djeluje SlimCut?

''Kapsule SlimCut su prve kapsule na hrvatskom tržištu koje imaju klinički dokazano djelovanje na gubitak tjelesne težine. Djeluju na trima razinama; ubrzavaju probavu, tope masne naslage i reguliraju vitalnost metabolizma. Imaju termogeni učinak, što znači da tope masnoće i smanjuju kilograme i u stanju mirovanja. Na taj način pomažu u spontanom gubitku tjelesne težine, dok je u kombinaciji s vježbanjem učinak još bolji '' objasnila je Polona Zbašnik, univ. dipl. biokemičarka. 

Proizvod za mršavljenje SlimCut sadrži prirodne ekstrakte koji u kombinaciji aktiviraju tzv. 24 satni termogeni učinak u kojem tijelo gubi suvišne kilograme, a da o tome ne vodimo računa. Poboljšaju se i probava, raspoloženje i razina energije.

Isprobajte snagu patentiranog mixa voćnih i povrtnih ekstrakata koji:

  • Resetira tijelo te ga smjesta potiče na mršavljenje,  
  • Poboljšava raspoloženje te povećava razinu energije tijekom mršavljenja,
  • Pomlađuje i ubrzava metabolizam te
  • Topi masnoće 24/7, kao da smo cijelo vrijeme tjelesno aktivni.

Sa Sensilab SlimCut-om nema rizika. Jedino što možete izgubiti su suvišni kilogrami!
Dajemo vam 30-DNEVNO JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana ne budete zadovoljni rezultatima, možete zatražiti puni povrat novca!

Preporučamo

Želite li iskusiti rezultate poput Snježane i Vlatke? Postići ćete ih uz SlimCut Rapid Effect paket - dvostruki učinak za rapidno brzo gubljenje težine. SlimCut paket s najbržim rezultatima do sada!