»Htjela sam se što prije riješiti nadutosti i viška kilograma«

Vjerojatno ste već čuli za vrhunsku kuharicu Almu Rekić. Tko bi rekao da i ona žudi za nezdravom hranom. I upravo ta ju je dovela do viška kilograma kojih se nikako nije mogla riješiti – dok nije počela koristiti dnevni napitak za drenažu WaterOut Strong. U samo dva mjeseca smršavila je 7 kilograma i izgubila 9 centimetara oko struka!

image

I ja sam imala slične probleme kao brojne druge žene – mučio me višak kilograma i konstantno sam se borila s nadutošću“, priča nam Alma. Dva glavna razloga tome su: primamljuju je kuharske umjetnosti koje profesionalno sprema iz dana u dan, a opet nekad se sjeti da cijeli dan nije pojela skoro ništa, jer joj ponestane vremena.

Kad se konačno navečer malo umirim, zamiriši mi brza hrana

Kad popusti adrenalin oko dnevnih obaveza, navečer se pojavi glad, koja je, kako primjećuje Alma, uvijek nagovara sličnoj hrani: najkaloričnijoj i najmasnijoj. „Zamiriše mi na primjer bijeli kruh s poli salamom.“

Zbog brojnih obaveza jednostavno joj nestane vremena i energije za vježbanje: „Treniranje je bilo zadnje na što sam pomislila!“ A to znači da metabolizam ostaje usporen, a višak kalorija se ne troši. Često je nedostatak tjelesne aktivnosti u kombinaciji s neredovitom i neuravnoteženom ishranom rezultat nadutosti, što je mučilo i Almu.

Kako se ne bi osjećala još više naduto, manje sam pila…“

„Nisu me mučili samo kilogrami, nego sam se osjećala i naduto. Zato sam i manje pila, jer me brinulo da ću se od tekućine osjećati još gore. Greška! Samo slabije sam se osjećala.“ Alma koja je već imala pozitivno iskustvo sa Sensilab proizvodima, upravo zato se odlučila za mršavljenje pomoću novog drenažnog proizvoda iz Slimmium linije za mršavljenjeWaterOut Strong. Riječ je o dnevnom napitku koji pomaže intenzivno izlučiti višak vode i riješiti se kilograma u samo nekoliko dana.

image

Željela sam brze rezultate – ovo je jedini proizvod koji mi pomogao

„Željela sam brze rezultate, jer ako nemam brze rezultate, motivacija mi brzo padne. Upravo zato sam se odlučila za proizvod WaterOut Strong. Htjela sam se što prije riješiti nadutosti, viška kilograma i slabog osjećanja. I nema boljeg načina od toga ako se kilogrami ubrzano tope iako nemaš vremena za vježbanje ,“ razložila je Alma zašto se odlučila za upravo za ovaj proizvod.

Moje omiljene suknje postale su preširoke već nakon dva tjedna

Alma je bila oduševljena, jer se već nakon nekoliko dana osjećala mnogo manje naduto. „Moje omiljene suknje postale su preširoke već nakon dva tjedna. Tad sam smršavila 2,5 kilograma, oduševljena sam bila da najviše masnoće nestaje oko struka.“ Kako naglašava Alma, WaterOut Strong jedini je proizvod koji joj pomogao„i to za veoma kratko vrijeme.“

Sad svaki dan koristim WaterOut jer imam osjećaj da napravim nešto za svoje tijelo

Alma ne može više zamisliti dana bez WaterOuta koji joj je pomogao u samo dva mjeseca smršaviti 7 kilograma. „Drago mi je da su kilogrami na početku brzo padali, a kasnije postepeno, ali sigurno. Promjena je najprimjetnija oko struka, nadutosti više nema, a probava je super. Osjećam se odlično!“