Riješite problem zadržavanja vode s ovim revolucionarnim napitkom

Ljeto nam se polako vraća i vjerujemo da si već zamišljaš toplo vrijeme, odmor, plažu…Kako bi mogli uživati na suncu i opustiti se na ljetnom odmoru pobrinite se za svoju liniju. Uspješno se riješite viška kilograma i osjećati ćete se poput prave dive u kupaćem kostimu.  

image

Rješenje za zadržavanje vode je Slimmium WaterOut od Sensilaba za samo 90.99 kn - napitak koji smanjuje 27 % opsega struka, gležnjeva i bedara!

Saznajte više od o Slimmium WaterOutu OVDJE

Mnoge žene nisu zadovoljne sa svojim tijelom i tjelesnom težinom. Zato se drže drastičnih dijeta i svoje zdravlje stavljaju u opasnost. Ali puno njih ne zna da za njihovu tjelesnu težinu često nisu krive masne naslage nego zadržavanje vode u tijelu. Tako je, višak vode je česti krivac za višak kilograma. Dobra vijest je da višak vode možete ukloniti iz tijela i izgubiti kilograme u samo nekoliko dana. Uz zdrav način života pokušajte napitak Slimmium WaterOut - rješenje za zadržavanje vode, sadrži prirodnu kombinaciju sastojaka koji učinkovito detoksiciraju i ubrzavaju sagorijevanje masnoća.

Zadržavanje vode u tijelu

Hormonalne promjene, preslana hrana (meso, sirevi, peciva), trudnoća, nedostatak hranjivih tvari, neki lijekovi i stajanje posebno potiče zadržavanje vode u tijelu. Isti učinak ima i nedostatak vježbanja, nedovoljan unos tekućine, kao i neke bolesti: bolesti jetre, bolesti srca, artritis, alergijske reakcije, bolesti štitnjače ili bolesti bubrega.

Višak vode može intenzivno utjecati na tjelesnu težinu, a manifestira se natečenim rukama i nogama, problemima s dišnim i probavnim sustavom te povećanim osjećajem nadutosti. Abnormalno nakupljanje tjelesne tekućine u tijelu nije samo problem estetike nego šteti i zdravlju jer uzrokuje visoki krvni tlak i zadržavanje toksina u tijelu što može izazivati razne bolesti.

Rješenje za zadržavanje vode: Slimmium WaterOut od Sensilaba

Zadržavanje vode utječe na probavu, što dovodi do usporavanja procesa topljenja kalorija i masnih naslaga posebno na bedrima. Također, višak vode iz tijela može uzrokovati nastanak celulita i strija te pogoršati naš izgled. Nakupljanje vode u tijelu možete zaustaviti na jednostavan način. Popijte napitak Slimmium WaterOut, s njim ćete u tijelo unijeti dovoljno vode, vrlo brzo ćete ukloniti višak vode i neposredno topiti masne naslage. Ovaj napitak je idealan za prirodnu drenažu i znanstveno dokazano da za 27 % smanjuje višak vode iz tijela. Osim toga tijelo pripremi za zdravo mršavljenje.

1 vrećica dnevno Slimmium WaterOut pomaže vam:

• izgubiti prve kilograme već u prvim danima

• ukloniti višak vode i toksine iz tijela

• smanjiti nadutost i oticanje nogu

pripremiti tijelo za gubitak kilograma

• očistiti jetru i ubrzati metabolizam

Isprobajte Slimmium WaterOut za samo 90.99 kn OVDJE