Riješite se stresa i riješit ćete se masnih naslaga na trbuščiću

Želite smršaviti, a nikako vam ne ide? Trudite se i odričete, a ne postižete nikakve rezultate?

Vjerojatno već znate da za mršavljenje ne postoji univerzalni recept jer kod različitih ljudi djeluju različiti pristupi. Ali nešto imamo zajedničko – način na koji nam se masnoće raspoređuju po tijelu!

image

Kod žena je raspodjela trbušnih masnoća povezana s prekomjernom aktivnošću određenih hormona. Ako uspijemo uravnotežiti te hormone, počet će se pokazivati i rezultati na kilogramima.

PREOPTEREĆENA NADBUBREŽNA ŽLIJEZDA = PREVIŠE STRESA= PREVIŠE KORTIZOLA = MASNE NASLAGE NA TRBUHU

Dok ne stavite stres pod kontrolu, nećete se riješiti trbuščića

Kada smo pod stresomnadbubrežna žlijezda izlučuje veće količine kortizola zato su svi naši pokušaji mršavljenja osuđeni na propast.

Naime, tijelo očekuje da za nas dolazi teško razdoblje (poput špiljskog čovjeka - nikad ne znaš kada ćeš dobiti sljedeći zalogaj) zato se čvrsto oslanja na masnoće koje unesemo u tijelo ili koje već imamo u tijelu.

Sve odlazi u trbuščić!

Što je još gore, tijelo one masnoće iz zdravstveno neproblematičnih predjela preusmjeri u predjel trbuha (u visceralne masnoće koje su problematične za zdravlje jer obavijaju unutarnje organe) gdje je 4x više receptora za kortizol nego u potkožnim masnoćama.

Ta visceralna (trbušna) masnoća uzrokuje nastanak još veće količine kortizola jer ima veću koncentraciju posebnog enzima koji neaktivan kortizol pretvara u aktivan. 
Što imate više trbušne masnoće time imate veću aktivnost kortizola.

Kako se riješiti trbušnih masnoća?

S proizvodom AdrenaLux! Kombinacija prirodnih biljnih ekstrakata i odabranih vitamina pomaže uspostaviti optimalan odaziv na stres, što znači da uravnotežuje kortizol i prekida začarani krug zbog kojeg vam se stvaraju masne naslage oko trbuha.