Riješite se masnih jastučića jednom zauvijek

Pazite na svaki zalogaj, trenirate i radite trbušnjake pa vam se svejedno oko trbuha skupljaju masni jastučići? Probali ste već apsolutno sve dijete koje postoje, no ništa vam nije pomoglo? Čitajte dalje...

image

Možda niste znali, ali za vaše neuspješno mršavljenje nisu krive dijete nego preopterećena, masna jetra. I rješenje za višak kilograma nije dijeta ili strogi režim tjelovježbe, već učinkovito čišćenje vaše jetre!

Masna jetra na boli, bole nas posljedice

Da malo drugačije preformuliramo, što napravite kada vas boli glava? Većina vas uzme tabletu za glavu. I što napravite ako imate masnu jetru? Vjerojatno ništa, jer ne osjećate da vas boli.

Kada znamo da nešto nije u redu, onda i nešto poduzmemo, no u jetri nema živaca i zato mnogi nisu niti svjesni da s njom nešto nije u redu. 

Po podacima je stanje u Hrvatskoj zbilja alarmantno, ugroženo je čak 66 % stanovnika.

Pobrinite se za zdravlje vaše jetre i recite zbogom višku kilograma

Kada je jetra opterećena, ona je u stanju obavljati samo najnužnije zadatke, od kojih je najvažniji izlučivanje toksina.

Sve ostale zadatke, također razgradnju viška masnoća, trenutno zaustavi. Posljedica je nakupljanje viška kilograma, prije svega oko trbuha i bokova. 

Dobra vijest je da kada jetru očistite  i oslobodite od toksina, omogućite joj i neometano obavljanje i drugih zadataka. Po toj logici, kada očistimo jetru od toksina ona može ponovno početi topiti masnoće

Budite bez brige, postoji rješenje!

Vjerojatno ste već čuli za mliječni čičak ili sikavicu – najpoznatija namirnica za zdravlje jetre. No vjerojatno ne znate da naša jetra veoma teško može iskoristiti mliječni čičak.

Studije su pokazale da jetra 10 puta bolje iskoristi mliječni čičak ako su mu dodani fosfolipidi.

Fosfolipide si možete zamisliti poput mikrosopske kapljice ulja koja obavije mliječni čičak i tako omogućuju da ga jetra bolje iskoristi i time se stvara 10x snažniji učinak u usporedbi s drugim proizvodima. 

Nova, poboljšana formula Hepafar kapsula

Upravo zbog revolucionarne kombinacije mliječnog čička i fosfolipida, kapsule Hepafar forte imaju trostruki učinak:

  • Čiste jetru i tijelo od toksina i brinu se za njihovu razgradnju i izlučivanje iz tijela,
  • Obnavljaju sve stanice jetre i omogućavaju njihovo neometano djelovanje te
  • Jačaju vašu jetru kako bi se učinkovito branila od toksina iz okoliša. 

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-54%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod