Riješila se 14 kg. Kako joj je uspjelo?

Martina je majka dviju djevojčica. U godini i pol riješila se loših 14 kilograma. Kako joj je uspjelo? Redovitim vježbanjem, odgovarajućom prehranom i Sensilabom. Pročitajte njezinu priču. 

image

Martina nam se obratila sama. O njezinom gubitku težine je svi ispituju, stoga je odlučila svoju priču podijeliti i s nama. Ne zaboravite – uspjeti možete i vi. Jedino što trebate su odluka i volja!

Nakon porođaja

Poput većine žena, Martina se nakon porođaja posvetila isključivo brizi o djevojčicama. Predana majka odjednom nije imala vremena za vježbanje, obroci su postali neredoviti, oskudni i nepromišljeni.

Odjednom je vaga pokazala strašnu vijest – Martina se nakon porođaja udebljala 10 kg i ništa joj nije govorilo da se rast kilograma smanjuje.  

Kako je započelo?

»Najprije sam započela s mjerenjem,« sjeća se  29 godišnja Martina. »Tada je vaga pokazala 76,9 kg, imala sam previše masnih naslaga i premalo mišićne mase « Ustanovila je da tim putem neće više dugo ići.

Martina je visoka 173 cm i željela je smršaviti do 63 kg. Stoga je promijenila svoje navike.

»Uzastopno sam mijenjala jelovnik i vrijeme obroka« kaže.

  • Prestala je jesti nakon 19h.
  • Svaki dan je pojela 5 zdravih obroka, raspoređenih tijekom cijelog dana.
  • Prije svakog većeg obroka uzela je MangoFit, dok je nakon obroka uzela prirodno sredstvo za topljenje masnoća – Malinie.

»Mislim kako su Malinie i MangoFit pridonijeli smanjenju moje težine i udjela masnoća. Već sam se nakon 2 mjeseca riješila 6 kilograma « objasnila je ponosno. Prema savjetu stručne savjetnice redovito je uzimala i Hepafar za ubrzanje metabolizma masnoća.

Pitali smo je što ju je kod Sensilab proizvoda najviše uvjerilo.

»Što me je uvjerilo? Niti jedan od njih mi nije prouzročio nuspojave. Isprobala sam i konkurencijski proizvod za kojeg su obećavali da ću izgubiti kilograme duplo brže. No, od njih sam imala strašne probavne tegobe, dok u mršavljenju nije bilo pomaka. Također su sve kapsule Sensilab odličnog okusa i mirisa, čak i Hepafar.«

Nakon gubitka prvih kilograma, skupila je i motivaciju za fizičku aktivnost: »3 puta tjedno sam trčala, ponekad i 2 puta po 5km na dan« Pored kardio vježbi radila je i vježbe snage, za sve mišićne skupine (leđa, ruke, noge i stražnjicu).

14 kg manje

»Danas imam 63 kg,« zaključuje svoju priču. Martina nastavlja sa zdravim životom i osjeća se odlično.

I upravo takve priče nam mogu svima nama biti inspiracija. Ako odlučimo promijeniti način života, donositi zdrave odluke, zdravlje i vitka figura sigurno neće izostati. Kombinacija zdrave dijete i vježbanja je idealan način za gubitak suvišnih kilograma. Međutim, dobro je naglasiti da zdravo mršavljenje zahtjeva vrijeme. Ne zaboravite. Ako svaki dan smršavite za pol kilograma, u godini dana to znači 24 kilograma.

Preporučujemo:

Temeljito čišćenje jetre s kurom mršavljenja ketonima maline, ne samo da će ukloniti masne naslage na trbuhu, struku i bokovima nego će vam donijeti i:

  • više energije
  • bolje raspoloženje
  • osjećaj lakoće i poleta
  • regenerirat će vašu jetru i omogućiti da obavlja svoj posao punim kapacitetom