Revolucionarne kapsule koje blokiraju masnoće

Želite smršaviti, a nikako vam ne uspijeva jer vas stalno privlače slatkiši i brza hrana? Tu vam mogu pomoći Sensilab Slimmium kapsule koje zaustavljaju djelovanje probavnih enzima zbog čega se 58 % manje masnoća zadržava u tijelu. Upravo zato ćete moći više jesti, a nećete se debljati. No, ako budete jeli umjereno sigurno ćete smršaviti.

image

Sve što pojedemo se u tijelu probavi s pomoću enzima. Neki enzimi brinu o apsorpciji vitamina i minerala, drugi o apsorpciji masnoća i ugljikohidrata. Kada uzmemo Slimmium kapsulu zapravo spriječimo da se nezdrava hrana apsorbira u naše tijelo. Na taj način možemo jesti slatkiše i brzu hranu a nećemo se udebljati, već ćemo ju izbaciti probavnim sustavom. Kapsule blokiraju enzime, što znači da ćete bez obzira na hranu koju jedete apsorbirati samo polovicu viška glukoze, koja bi se u suprotnom počela skupljati na vašem trbuhu, stražnjici i bokovima.

Studije su potvrdile djelovanje

Učinkovitost proizvoda je dokazana s dvostruko-slijepim i s placebo kontroliranim kliničkim istraživanjem. Rezultati istraživanja su pokazali da Slimmium blokira apsorpciju kalorija, snižava tjelesnu težinu i aktivno topi masnoće. Ovaj trostruki mehanizam već nakon prvog tjedna korištenja osigurava gubitak do 2,8 kilograma, smanjenje opsega struka za 2,4 centimetara te bokova za 2 centimetra. Ako bi istovremeno i vježbali izgubili bi još više!

Što sadrže SimJOY kapsule?

Slimmium kapsule sadrže prirodne sastojke, poput cejlonskog cimeta, patentirani sastojak ID-aLG, ekstrakt vinove loze i važne vitamine i minerale, kao što su cink, vitamin B3 i krom. S korištenjem kapsula možemo smršaviti ali se ne moramo u potpunosti odreći slatke i nezdrave hrane. Pokazalo se da kapsule djeluju tako da:

  • zaustavljaju apetit
  • tope masnoće
  • zaustavljaju apsorpciju masnoća
  • zaustavljaju apsorpciju ugljikohidrata
  • poboljšavaju probavu
  • potiču da se bolje osjećate
  • poboljšavaju izgled kože, regeneriraju stanice kože i sprječavaju da bi se kože objesila za vrijeme mršavljenja 
  • smanjuju celulit i brinu za bolji ten kože na bedrima, stražnjici i oko trbuha