˝Push up˝ za metabolizam koji uklanja masne jastučiće

Spor metabolizam potajno nam nakuplja dodatne kilograme i masne jastučiće, a da to niti ne primijetimo. Dijete su bez učinka, a debljamo se i kada ne jedemo ništa. Recite STOP debljanju i probudite svoj metabolizam.

image

Prepoznajte spor metabolizam

Kako prepoznati kakav je naš metabolizam? Vrlo jednostavno. Znakovi sporog metabolizma su: iscrpljenost, osjećaj umora nakon ručka, nedostatak energije, povremena nadutost, oslabljeni mišići, nizak pritisak, hladne ruke i stopala, ubrzano debljanje…

Ako imate 3-4 simptoma znači da je vaš metabolizam srednje usporen, ako imate od 6-7 simptoma ili više, onda imate vrlo usporen metabolizam.

Spor metabolizam krivac za ˝masne jastučiće˝

Usporen metabolizam znači da sporo probavlja hranu, a što je najvažnije sporo sagorijeva masnoće iz hrane. Tako se one, umjesto da se pretvore u energiju talože kao masne naslage.

Zato nam se stvaraju masni jastučići i višak kilograma.

100 % ˝Push up˝ za metabolizam

Problem usporenog metabolizma može se jednostavno riješiti. Prilagodite svoju prehranu. Ujutro i navečer metabolizam je najsporiji zato je preporučljivo da je vaša prehrana što lakša za probavu npr. voće, tjestenina, jogurti.

Tijekom dana tijelo brže razgrađuje hranu zato preporučamo bijelo meso, povrće, punozrnate žitarice. To su vrlo hranjive namirnice, organizam će ih dobro probaviti, dat će vam energiju, a masnoće se neće pretvarati u masne naslage.

Za još bolje učinke u svoju prehranu uključite prirodne dodatke. Odaberite kvalitetne dodatke prehrani koji će vam pomoći ubrzati metabolizam.

Boost za vaš metabolizam

Kapsule Metabolism Boost sadrže ekstrakt papaje te Algea® Food Phyto koje pomažu tijelu kod razgradnje masnoća.

Tako će se većina hrane koju unesete u tijelo ubrzano probavljati i pretvarati u energiju. Nećete se osjećati umorno, imati ćete više energije i nećete se morati pretjerano odricati hrani.

Metabolism Boost je odličan za one koji provode većinu radnog vremena sjedeći, jer pokreće vaš metabolizam čak i dok sjedite!

 

Najbolja formula kako:

  • potrošiti višak masnoća
  • ukloniti višak kalorija
  • smanjiti obujam trbuha, bokova i stražnjice
  • ubrzati metabolizam čak i dok sjedite