Osobna priča: bolovi u zglobovima

Muče li vas problemi sa zglobovima? Pročitajte kako se Mag. Farm. Danijela F. Majetić oporavila od III. stupnja potrošene hrskavice i poboljšala kvalitetu svog života.

image

Kada je riječ o bolovima u zglobovima, prva asocijacija je glukozamin. Jeste li znali da postoje novije alternative glukozaminu koje utječu na obnavljanje hrskavice i podmazivanje zglobova i time  znanstveno dokazano umanjuju bolove?

Osobna priča o problemu sa zglobovima

»Problema s koljenom imam već dugi niz godina koji se očituje kao ''škripanje'' u koljenu. Doktori su rekli da je to znak načete hrskavice, ali bolova nije bilo. Prije tri godine, nakon jakog udarca u to isto koljeno stanje se pogoršalo i MR je pokazao II. i III. stupanj potrošenosti hrskavice,« kaže Mag. Farm. Danijela F. Majetić.

Tada je Mag. Farm. Danijela F. Majetić  počela ''istraživati'' postoji li neko rješenje. Pojavio se kolagen kao jedan od sastojaka u preparatima za zglobove. »Dalje sam nastavila istraživati postoje li različiti oblici kolagena, koja je razlika između njih i došla do kolagena tip II i do zaštićene formule „BioCell Collagen“. Moram priznati da sam se ugodno iznenadila kad sam otkrila da proizvod koji u sebi sadrži ''BioCell Colagen'' već postoji u Hrvatskoj!« oduševila se naše sugovornica.

Gdje naručiti BioCell Collagen?

U Hrvatskoj, ovaj jedinstvena kombinacija može se pronaći u proizvodu FlexiForce® plus, za koji naša sugovornica kaže: »Nakon tri mjeseca korištenja, pokušala sam ponovo vježbati jer sam svjesna da je jedini način da se hrskavica hrani i održava gibanje zgloba. Bolova i intenzivnog svrbeža koji su se javljali noću i jedan do dva dana nakon opterećenja koljena, više nema.«

Zašto FlexiForce® plus pripada novoj generaciji rješenja za zglobove?

FlexiForce® plus sadrži kombinaciju triju aktivnih sastojaka koji utječu na gibljivost zglobova i ublažavanje boli:

  • Jedinstvena kombinacija osnovnih elemenata od kojih je sastavljena hrskavicaBioCell Collagen® - prirodni kompleks hijaluronske kiseline, hondroitin sulfata i kolagena tipa II. 

  • Klinički dokazano djelovanje već nakon 1. mjeseca korištenja.

  • Odlična apsorpcija aktivnih sastojaka u zglobove.

Dok je svima poznati glukozamin važan elemenat u izgradnji površine veziva, tetiva, zglobnih tekućina, noktiju, kože, FlexiForce® plus znanstveno dokazano pomaže u obnavljanu zglobne hrskavice i potiče njezinu tvorbu. Na zglobnu hrskavicu djeluje izravno poput maziva.