Mršavljenje za oblik tijela: Kruška

Jesi li već čula rečenicu da je tvoja guza bolja od najpoznatije guze na svijetu? Tada si ti zaisigurno naša J. Lo i s lakoćom mičeš bokovima poput Shakire. 

image

Kod oblika tijela kruške, donji dio tijela je znato jači i naglašeniji od gornjeg. Bokovi su širi od struka i poprsja. Ako je tvoj oblike tijela kruška, najčešće nakupljaš masnoće u predjelu bokova, stražnjice i bedra, a nažalost ni celulit ti nije nepoznanica.

Za kruške

  • Ono što smiješ jesti: manji obroci s kaloričnijom hranom kao što je krumpir, bundeva, repa. Konzumiraj rajčice, te voće koje sadrži veliku količinu vode jer će ti pomoći u regeneraciji kože.
  • Ono što ne smiješ jesti: kravlji sir, smeđa riža, začinsko bilje, kruh sa sjemenkama.
  • Vježbe: hodanje, trčanje, čučnjevi, vježbe za donji dio tijela.
  • Poznate zvijezde koje imaju oblik tijela kruške: Kim Kardashian, Beyonce, Rihana, J. Lo, Alicia Keys, Adele, Shakira, Cristina Aguilera.

Čišćenje tijela je osnova za mršavljenje!

Ako ćeš svoje tijelo temeljito očistiti, brže ćeš ukloniti masnoće. Naime, s detoksikacijom ćeš očistitit jetru koja je najvažniji organ kod uklanjanja toksina. Najjednostavniji su 10–dnevni programi čišćenja tijela, no obrati pozornost na to da budu prirodni.

Individualni program za tebe

Potrebno ti je nešto što će ti pomoći u kontroliranju težine, a istodobno i učinkovito ukoniti masne naslage koje se nakupljaju u opsegu struka, kako izvana tako i iznutra.

Za tebe smo pripremili DVOSTUPANJSKI PROGRAM za čišćenje tijela, zaustavljanje apetita i odstranjivanje celulita iznutra.  

1. FAZA: Detoksikacija tijela u 10 dana
2. FAZA: Mršavljenje