Mršavljenje za oblik tijela: Jabuka

Obožavaš Angelinu Jolie i Caterine Zeta-Jones, s prekrasnim vitkim nogama i dekolteom koji bi poželjela svaka pripadnica nježnijeg spola?

image

Oblik tijela jabuke ili okrugli (ovalni) oblik tijela znači da imaš puna prsa, malo ili nikako definiran struk. Gornji dio tijela je naglašeniji, a tvoje poprsje i struk su veći od kukova. Ako je tvoj oblik tijela jabuka, tada imaš problema s nakupljanjem masnoća na području trbuha i abdomena. Tvoj metabolizam je spor i zbog toga masti sagorijevaju sporije

Za jabuke

  • Ono što smiješ jesti: za tvoj oblik tijela preporučujemo konzumiranje voća i povrća bogatog vlaknima, meso peradi, ribe, orašasti plodovi.
  • Ono što ne smiješ jesti: životinjske masnoće, gazirana pića, šećer u svim oblicima.
  • Vježbe: joga, ples, pilates, brzo hodanje.
  • Poznate zvijezde koje imaju oblik tijela jabuke: Jenifer Hudson, Catherine Zeta-Jones, Jessica Simpson, Angelina Jolie.

Čišćenje tijela je osnova za mršavljenje!

Ako ćeš svoje tijelo temeljito očistiti, brže ćeš ukloniti masnoće. Naime, s detoksikacijom ćeš očistitit jetru koja je najvažniji organ kod uklanjanja toksina. Najjednostavniji su 10–dnevni programi čišćenja tijela, no obrati pozornost na to da budu prirodni.

Individualni program za tebe

Masne naslage oko trbuha i gornjeg dijela tijela spadaju među one kojim je potrebno nešto više vremena da bi ih uklonili. Tražiš nešto što će ti učinkovito pomoći u intenzivnoj borbi protiv masnih naslaga i nešto što će ti smanjiti želju za slatkom hranom?   

Za tebe smo pripremili DVOSTUPANJSKI PROGRAM za čišćenje tijela, ubrzanje metabolizma i smanjenje apsorcije šećera.  

1. FAZA: Detoksikacija tijela u 10 dana
2. FAZA: Mršavljenje