Program mršavljenja samo za muškarce

Problem viška kilograma nije rezerviran samo za žene. Svake godine sve više muškaraca muči višak kilograma. No, čini se da su svi proizvodi za mršavljenje namijenjeni ženama... Ne, više! Sensilab je razvio poseban program namijenjen ekskluzivno muškarcima.

image

Muškarci mršave drugačije od žena!

Ključna prednost muškaraca je da imaju brži metabolizam od žena bez obzira bili aktivni ili ne..

Muškarci prirodno imaju više mišićne mase, za što je odgovoran hormon testosteron. Zato kaloričnu energiju potroše prije od predstavnica nježnijeg spola.

Za sve koji želite smršaviti to je dobra novost, jer znači da ne se ne trebate mnogo mijenjati da biste izgubili kilograme. Kako ćete to postići je na vama da odlučite. 

A: Ok, redovno ću vježbati!

Redovna fizička aktivnost je velika pomoć pri mršavljenju jer pospješuje trošenje kalorija iz masnih zaliha i k tome pomaže izgradnji mišićne mase. Posljedica vježbanja je više mišićne mase čije se dodatno ubrzava metabolizam i više se troši kalorija koje unesemo prehranom svakog dana.

Budite oprezni! Povećana fizička aktivnost pospješuje nastanak slobodnih radikala, koje uništavaju zdrave stanice u vašem organizmu. Zato je vrlo važno da nakon intenzivnih treninga povećamo unos antioksidanata koji će neutralizirati slobodne radikale.

B: Pazit ću na prehranu!

Jeste li već čuli za ketozu?

Kada se odlučimo da ćemo brzo smršaviti prvo trebamo istopiti masne zalihe. Kako ćemo to najbrže postići? S ketozom. To je stanje kada tijelo vrlo brzo topi masne zalihe jer ih upotrebljava za energiju.

Ketozu postižemo tako da drastično smanjimo unos ugljikohidrata - manje od 50 g dnevno (kod iznimno drastične ketoze ispod 20 g dnevno). U ketozi organizmu oduzmemo izvor energije kojim se do tada koristio - ugljikohidrate, i zato posegne u drugi izvor energije - masne zalihe.

U ovom načinu mršavljenja također trebamo biti oprezni. Ketoza se ne preporučuje provoditi dugotrajno, obično ju treba prekinuti nakon 14 dana i zatim postepeno u prehranu uvoditi ugljikohidrate, po mogućnosti zdrave verzije s niskim glikemijskim indeksom.

Zvuči prekomplicirano?

Kada se odlučimo za mršavljenje najbolje je da pazimo na 3 stvari: zdravu prehranu, redovitu fizičku aktivnost i blagu detoksikaciju organizma. Samo ta kombinacija može polučiti brze i trajne rezultate koji neće imati negativan utjecaj na naše zdravlje.

Pored toga, s ovakvom dijetom možemo ostvariti smjernice za novi način života, koji će nam 100% donijeti vitku liniju na dugi rok.

U Sensilabu smo razvili program 30-Days Slim MEN, koji je namijenjen ekskluzivno za muškarce. S priloženim priručnikom vas 30-Days Slim MEN u cjelosti vodi kroz mjesečni proces mršavljenja i oblikovanja fit tijela. U paketu ćete pronaći mjesečni jelovnik i program visokointenzivne vježbe koji će donijeti brze rezultate u oblikovanju figure, stjecanju kondicije i povećanju mišićne mase.

Dodaci prehrani u programu imaju trostruki učinak:

  • Pospešuju regeneraciju mišića nakon vježbe,
  • smanjuju masne naslage, posebno trbuh
  • detoksiciraju organizam

Isprobajte program 30-Days Slim MEN u ograničenoj ponudi -20% do kraja srpnja

Sensilab vam na program nudi 100% garanciju na zadovoljstvo. U slučaju da niste zadovoljni programom, u potpunosti vam vraćamo novac.