Probudite se s manje kilograma

Danas postoji toliko različitih dijeta da je skoro nemoguće da bi ih sve poznavali, a još manje da bi ih sve isprobali. Tako poznajemo od ketonske, LCHF, američke, voćne, posta, dijete pa sve do vikend i jednodnevne dijete.  Neke od njih djeluju više, a neke manje. Bez obzira na to sve imaju isti cilj – što prije se  riješiti viška kilogramčića i zablistati te uživati u svojoj vitkoj liniji. 

image

Kako vam vaš dnevni ritam pomaže udebljati se?

Tijekom dana smo naravno većinu vremena u stanju budnosti. Naš svakodnevni dan traje približno 12 sati. Za to vrijeme si:

  • pripremamo obroke (ponekad ih preskočimo ponekad jedemo u restoranu;
  • uvijek imamo pri ruci male slatke prigriske;
  • prijatelj/ica ima rođendan i priuštimo si komadić torte;
  • odemo u kino i zaposlimo svoje prstiće kokicama;
  • žedni smo i većina naše tekućine koju popijemo su gazirani i voćni sokovi;
  • na kraju dana se odmaramo uz film i grickamo grickalice

Sve te aktivnosti potiču naše tijelo da svu tu hranu skladišti u obliku masnih stanica i tako se polako debljamo a da toga nismo niti svjesni. Osim hrane nedostatak tjelovježbe te svakodnevni stres dodatno nagomilavaju viške kilogramčića na naš trbuščić.

Kako smršaviti tijekom dana

Kako bi se riješili viška kilogramčića te ponovno postigli lijepi ravan trbuščić i vitku liniju potrebno je nešto učiniti. Najbolje bi bilo kada bi promijenili naše svakodnevne navike ali to nije uvijek tako jednostavno. Neki će izbaciti slakiše, neki samo neće više piti gazirane sokove, neki će u cijelom danu pojesti samo jogurt i naranču, neki od nas će se možda odlučiti malo početi trčati ili povremeno napraviti nekoliko vježbica u fitnesu. A što ako za tjelovježbu nemamo vremena i ne želimo promijeniti svoju prehranu? Nema problema! U svoju prehranu uključite prirodne prehrambene dodatke koji će vam olakšati mršavljenje i uz koje ćete biti puni energije i dobro raspoloženi.

 

Možemo li mršaviti dok spavamo?

Tijekom dana smo više/manje poprilično aktivni, pazimo na svoju dijetu, pripremamo si hranu, popijemo napitak za mršavljenje, malo vježbamo. Po noći je naš organizam u stanju mirovanja i odmaranja. Ali to ne znači da ne možemo smršaviti i dok spavamo. Upravo suprotno? Nemiran, plitak i isprekidan san uzrokuje povećanje tjelesne težine i povećanu željom za hranom, hormonske promjene, loše raspoloženje i povećan nivo šećera u krvi.

Kod mršavljenja noću vaš metabolizam je aktivan i troši kalorije. Možete ga ubrzati kako bi učinkovito mršavili i noću. Pitate se kako mršaviti i noću?  Isprobajte Day & night Slim i mršavite NON STOP. Preporučuju ga i mnogi slavni, a i vi ćete biti super zadovolji!
Zašto je Day & night Slim idelan za vas?

  • Garcinia Slim – smanjiti će vašu želju za hranom i spriječiti da se vam nakupljaju masne
  • Malinie - regulira tjelesnu težinu tako da ubrzava metabolizam masti i povećava učinak vježbe
  • 30 dana- i noćni i dnevni tretman