Vrijeme je da jednom zauvijek kažemo zbogom problemima s prostatom i mokrenjem!

Stručnjaci su došli do revolucionarnog otkrića: konačno je dostupno dugoočekivano rješenje za probleme s prostatom!

Statistika** je nevjerojatna – otprilike 50*% svih muškaracau dobi od 50. do 61. godine i do 90*% muškaraca starijih od 80 godina ima povećanu prostatu! Prostata je mala spolna žlijezda koja je dio muškog reproduktivnog sustava. Nalazi se ispod mjehura i okružuje dio mokraćne cijevi. Povećanje prostate je proces koji se prirodno javlja s godinama.

image

Osim starosti, najčešći čimbenici povećanja prostate su genetika, neuravnotežena prehrana, prekomjerna konzumacija alkohola (posebno piva), prekomjerna tjelesna težina, nedostatak kretanja, pušenje itd.

Povećana prostata vrši pritisak na mokraćnu cijev i uzrokuje poteškoće s mokrenjem. Većina problema uključuje:

 • potreba za mokrenjem (nemogućnost odgađanja mokrenja),
 • učestalo mokrenje (osjećaj potrebe za mokrenjem osam ili više puta dnevno),
 • stalna potreba za mokrenjem noću,
 • problemi s pokretanjem mlaza urina,
 • slab ili prekinut protok urina,
 • kapanje urina,
 • nemogućnost potpunog pražnjenja mjehura.

Nakon nekoliko godina istraživanja znanstvenici su napokon došli do revolucionarnog otkrića. Razvili su jedinstvenu formulu s 9 nevjerojatnih sastojaka koji podržavaju zdravu funkciju prostate, reguliraju razinu testosterona i ublažavaju probleme s prostatom!

Hans je brzo djelovao kad je imao problema s mokrenjem 

Hans radi kao administrator i navikao je na duge sate u uredu. Njegov posao glavni je razlog pretežno sjedilačkog načina života s malo kretanja i neuravnotežene prehrane. Hans je počeo imati problema s mokrenjem kako se približavao njegov 55. rođendan. Posjetio je liječnika koji je svoje probleme isprva pripisao infekciji. Nakon ciklusa liječenja antibioticima, stanje se nije značajno popravilo, pa je Hans zakazao još jedan posjet liječniku. Uputila ga je urologu jer je sumnjala da su njegovi problemi povezani s povećanjem prostate. Nakon nekoliko pretraga urolog je potvrdio dijagnozu.

Hans je bio iznenađen što se već suočava s istim problemima kao i njegov 80-godišnji otac.

"Znao sam da stariji muškarci obično imaju problema s prostatom, ali nisam znao da mogu početi već s 50 godina."

Pa ipak, brzim pretraživanjem interneta pokazalo se da se muškarci s problemima prostate vezanim uz mokrenje mogu susresti već u četrdesetoj godini!

"Bio sam šokiran! Nisam htio odmah početi uzimati lijekove. Umjesto toga, odlučio sam pokušati pronaći prirodni dodatak koji bi odgovarao mojim potrebama!”

“Cijeli sam vikend pretraživao internet, da je čak i supruga primijetila ko.iko sam dugo na telefonu”, sa smiješkom priznaje Hans.

“Suzio sam izbor na tri opcije. Nakon usporedbe sastojaka, kvalitete i cijene, odlučio sam se za Sensilabov Prostate Support."

"Ne mogu biti sretniji svojim izborom!"

„Dodatak prehrani Prostate Support koristim 2* mjeseca i ne planiram prestati. Stvarno mi je puno pomogao! Ne moram tako često na wc, ali kad moram, puno brže obavljam tu potrebu."

Kako djeluje ovaj dodatak prehrani?

Ima dosta sastojaka u ovoj formuli koje treba istaknuti. Glavna zvijezda nedvojbeno je ekstrakt sjemenki bundeve koji pomaže u dobrom funkcioniranju mjehura. Istraživanja** su pokazala da ekstrakt sjemenki bundeve povećava protok urina u prosjeku za preko 31*%, smanjuje učestalost mokrenja (za 23,9*% danju i 56,5*% noću) i poboljšava kvalitetu života za više od 46*%.

Ostali sastojci koji ovu formulu čine tako jedinstvenom su pilasta palma, kopriva, laneno sjeme, likopen, kvercetin, cink, selen i vitamin B6.

Svi sastojci pažljivo su birani zbog blagotvornog djelovanja na prostatu i zdravlje muškaraca.

image

Miguel ponovno može nesmetano spavati noću

Miguel je nedavno umirovljeni odvjetnik. Otkako je otišao u mirovinu, veselio se duljem snu, ali su mu planove nažalost pokvarili problemi s mokrenjem.

“Već neko vrijeme imam problema s mokrenjem zbog povećane prostate, ali ih prilično dobro rješavam. Otkako sam u mirovini, ne mogu neometano spavati. Morao sam ustajati nekoliko puta tijekom noći, zbog čega sam se tijekom dana osjećao iscrpljeno i bez energije.'

"Još gore, moji noćni odlasci na WC budili su moju ženu, pa je čak spomenula da bih trebao početi spavati na kauču."

Miguel je spomenuo svoje probleme prijatelju koji mu je preporučio Prostate Support

“Poznajem prijatelja koji je također imao problema s prostatom pa sam ga pitao za savjet. Preporučio je dodatak prehrani Prostate Support. Odmah sam ga naručio i od kada sam ga počeo koristiti stanje mi se drastično popravilo."

Brzi rezultati

Važno je upamtiti da je svatko drugačiji, stoga koliko brzo se učinci dodatka prehrani Prostate Support počnu pokazivati ​​može varirati. Preporučujemo da proizvod koristite najmanje 3 mjeseca. Unatoč tome, potpuno je sigurno koristiti ga neograničeno dugo ili ponoviti tromjesečni ciklus kad god je potrebno.

Miguel rado preporučuje ovaj proizvod svojim prijateljima i obitelji.

Promjene sam počeo primjećivati ​​prilično brzo. Sada uzimam 1 kapsulu nakon doručka i 1 kapsulu nakon ručka, a supruga i ja se šalimo da postoji život 'prije Prostate Supporta' i život 'poslije Prostate Supporta'.

"Više ne moram ustajati noću i nema više govora o odvojenim spavaćim sobama."

Prostate Support je izvrstan izbor!

Harry koristi ovaj proizvod nekoliko mjeseci i jedan je od naših zadovoljnih korisnika.

''Ne mogu biti zadovoljniji.''

"Sretan sam što mogu izvijestiti da ovaj proizvod stvarno djeluje. Već nakon nekoliko* dana počeo sam primjećivati ​​prve rezultate i jako sam zadovoljan."

Charles je prkosio svojim sumnjama i izvukao se iz nevolje

Kao i svi muškarci u njegovoj obitelji, Charles se oko 60. godine počeo boriti s problemima s prostatom. Njegovi glavni problemi bili su jaka potreba za mokrenjem, učestalo mokrenje i nemogućnost potpunog pražnjenja mjehura.

Charles kaže da su ti problemi utjecali na njegov društveni život jer više nije želio napustiti dom.

“Počeo sam izbjegavati izlaske. Pomisao da ne znam hoću li uspjeti pronaći WC činila me nervoznom, što je samo pogoršavalo moje probleme.'

Iako Charles ne vjeruje suplementima, njegov rođak mu je poslao proizvod Prostate Support.

“Phillip je rekao da moram isprobati ovaj proizvod. Pomogao mu je i čvrsto je vjerovao da će i meni pomoći. Nisam ga htio ga uvrijediti odbijanjem poklona, ​​pa sam ga isprobao.''

''Ubrzo sam primijetio poboljšanje.''

“Nisam mogao vjerovati svojim očima! Phillip je bio u pravu; proizvod čini čuda. Kad sam primijetio da nemam više zaliha, naručio sam novu kutiju.'

Charles kaže da će rado podijeliti svoju priču ako može pomoći drugima da se poistovjete s njom i pronađu rješenje.

Milijuni muškaraca imaju problema s prostatom

Starenje i niža razina testosterona, genetika, neuravnotežena prehrana s prekomjernim unosom alkohola i kave, prekomjerna tjelesna težina i nedostatak tjelesne aktivnosti faktori su koji pridonose povećanju prostate, a posljedično i problemima s mokrenjem.

Pravo rješenje problema s prostatom je zdraviji stil života u kombinaciji s proizvodom koji potiče zdravu funkciju prostate, regulira razinu testosterona i olakšava probleme s mokrenjem.

Srećom, naš najprodavaniji proizvod je najbolji izbor (među proizvodima za zdravlje muškaraca) koji će vam pomoći da to postignete.

Različiti sastojci djeluju u sinergiji kako bi postigli zajednički cilj

Osim ekstrakta sjemenki bundeve, naša formula je obogaćena i mnogim drugim sastojcima koji blagotvorno djeluju na zdravlje prostate.

Ekstrakt pilaste palme promovira se kao dodatak prehrani za simptome povezane s povećanom prostatom. Preporučuje se kao izvor masnih kiselina koje podupiru reproduktivnu funkciju i blagotvorno djeluju na zdravlje muškaraca.

Sjemenke lana podupiru zdravu funkciju prostate kod starijih muškaraca, a kopriva se tradicionalno koristi za potporu urinarne funkcije.

Tu su i cink, vitamin B6 i selen koji održavaju normalnu razinu testosterona i štite stanice od oksidativnog stresa.

Dodali smo i likopen koji je važan za zdravlje prostate te kvercetin koji se povezuje s raznim blagotvornim učincima na zdravlje.

Prostate Support može:

 • podržavati zdravu funkciju prostate,
 • smanjuje učestalost mokrenja za 23,9*% danju i 56,5*% noću,
 • poboljšava protok urina u prosjeku za više od 31*%,
 • pomaže u održavanju zdrave razine testosterona,
 • poboljšava kvalitetu života za više od 46*%.

Pridružite se Steveu i drugim zadovoljnim kupcima koji su prijavili značajan napredak!

Nakon 3 mjeseca kontinuiranog korištenja dodatka prehrani Prostate Support, Steve nam se javio, zahvalio na pomoći i podijelio s nama svoju priču.

Borio sam se s čestim mokrenjem, što mi je ometalo i san. Kao rezultat toga, osjećao sam se iscrpljeno tijekom dana i nisam imao energije raditi stvari koje volim."

"Cijena je također vrlo povoljna."

Steve dodaje: 'Doktor me pregledao da vidi postoji li ozbiljniji problem, ali mi je objasnio da su problemi s prostatom normalni za moju dob. Nakon što sam napustio njegov ured, odlučio sam isprobati proizvod koji sam vidio u oglasu. U početku sam bio malo skeptičan, ali sam ipak odlučio probati."

„Počeosam uzimati 2 kapsule dnevno i prve promjene sam primijetio nakon otprilike 2* tjedna kada su moji odlasci na WC postali rjeđi. Sve ovo mi je uljepšalo svakodnevni život. Od tada sam nastavio korištenje i neću ga prestati upotrebljavati!”

"Život mi se promijenio nabolje kad sam ga počeo koristiti."

Robert je konačno pronašao rješenje

Nakon nekoliko godina borbe, Robert je skoro odustao: „Bio sam na izmaku snaga. Stalno sam osjećao potrebu za mokrenjem, ali kad bi došao do WC-a, imao sam problema s mokrenjem i trajalo je cijelu vječnost. Kamo god sam išao, prvo sam morao provjeriti gdje je WC kako bih se osjećao sigurno. Kažem vam, sve me to izluđivalo.''

Ubrzo je primijetio poboljšanje

“Mojoj kćeri je bilo dosta mojih stalnih pritužbi i kupila mi je dodatak prehrani Prostate Support. Naravno, moja očekivanja nisu bila velika. Uzimajući u obzir sve druge tablete koje sam morao uzimati, nisam mislio da će dodatak pomoći. Ali rekla je da ne može škoditi da pokušam, pa sam se obvezao i nisam mogao biti zadovoljniji. Ubrzo sam primijetio poboljšanje i moj kalendar za druženje se ponovno pun!”

"Stvarno je pristupačan i vrlo učinkovit."

Nakon što je mjesecima koristio ovaj proizvod, Robert potvrđuje da mu je pomogao da drastično promijeni život i ne može dovoljno zahvaliti svojoj kćeri. "Toliko je učinkovit da ga nikad ne želim prestati koristiti."

"Ako ne vidite rezultate odmah, nemojte odustati!"

Sretan sam što mogu svima preporučiti ovaj proizvod. Ako je pomoglo meni, siguran sam da može pomoći svima. Ali zapamtite da smo svi različiti; nekima može trebati dulje od drugih da vide rezultate. Zato je bitno biti strpljiv i ne odustajati!

Borite se protiv povećane prostate uz pomoć prirode!

Prostate Support pruža svu potporu potrebnu prostati. Naš proizvod nije samo rješenje u koje se zaklinju mnogi kupci, već i stalno poboljšavamo formulu prema najnovijim studijama i imamo kliničke podatke koji potvrđuju njegovu učinkovitost.

Kako funkcionira Prostate Support

Prostate Support sadrži optimalnu mješavinu sastojaka koji podržavaju zdravlje prostate. Naša formula pomaže u poboljšanju kvalitete života iu borbi protiv problema s prostatom podržavajući zdravu funkciju prostate, regulirajući razinu testosterona i ublažavajući probleme s mokrenjem.

Nevjerojatni rezultati!

Tisuće kupaca već je isprobalo Prostate Support i doživjelo nevjerojatne rezultate. Njihove priče dokazuju da pomaže:

 • podržavati zdravu funkciju prostate,
 • smanjiti učestalost mokrenja tijekom dana i noću,
 • poboljšati protok urina,
 • održavati uravnoteženu razinu testosterona,
 • poboljšati ukupnu kvalitetu života.

Prostate Support brzo postaje proizvod broj 1 za podršku prostate na tržištu. Preporučujemo ga koristiti najmanje 3 mjeseca, ali je potpuno siguran za neograničeno korištenje.

Najprodavaniji proizvod među proizvodima za zdravu funkciju prostate!

Tisuće ljudi koriste Prostate Support svaki dan i postižu nevjerojatne rezultate! Ovaj proizvod može poboljšati zdravlje prostate i opću dobrobit.

Podržite svoju prostatu i pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika Prostate Supporta! Iskoristite sada posebnu promotivnu cijenu i iskusite nevjerojatne rezultate!

*Rezultati korištenja proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljne bolesti. Važna je raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života.

**Izvori:

U.S. Department of Health and Human Services. (n.d.). Prostate enlargement (benign prostatic hyperplasia) - NIDDK. National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases. Retrieved April 18, 2023, from https://www.niddk.nih.gov/health-information/urologic-diseases/prostate-problems/prostate-enlargement-benign-prostatic-hyperplasia

View of the role of Cucurbita pepo in the management of patients affected by lower urinary tract symptoms due to benign prostatic hyperplasia: A narrative review. (n.d.). Retrieved April 18, 2023, from https://www.pagepressjournals.org/index.php/aiua/article/view/aiua.2016.2.136/5810Proizvodi za vas

HORMONI
-49%
Posebna cijena 17,99 EUR(135,55kn) Standardna cijena 34,99 EUR(263,65kn) As low as 15,99 EUR(120,48kn)
Pogledajte proizvod