Prirodni magnezij: od velike važnosti!

Grčevi u mišićima, sklonost depresiji, tegobe s nesanicom i koncentracijom, bolovi u mišićima i zglobovima, gubitak gustoće kostiju, visok krvni tlak… Sve to i vrstu kroničnih zdravstvenih tegoba može uzrokovati nedostatak magnezija u našem tijelu.

image

Poboljšati zdravlje na način koji nikada prije nismo ni zamišljali

Magnezij je najvažniji mineral u našem tijelu, odgovoran za pravilno funkcioniranje gotovo svih sustava u tijelu, normalno djelovanje živčanog sustava, djelovanje srčano-žilnog sustava i opću dobrobit.

Magnezij ima izniman broj važnih funkcija:

• sprječava umor i iscrpljenost,

• omogućava normalno djelovanje živčanog sustava,

• pomaže u ravnoteži elektrolita u tijelu, sprječava grčeve u mišićima i pomaže u djelovanju mišića,

• pomaže u oslobođenju energije,

• pomaže u održavanju zdravih kostiju i zubi,

• ima važnu ulogu u podijeli stanica

Magnezijem protiv stresa

Kronički stres tako iz našeg tijela doslovce odstranjuje stanične zalihe magnezija što može dovesti do simptoma njegovog manjka. Time smo uhvaćeni u začarani krug. Niža je razina magnezija u našem tijelu, više smo podloženi stresu, a više smo podloženi stresnim situacijama, veće količine magnezija lučimo iz tijela. Upravo zbog toga je važno da svoju prehranu popunjavamo s prirodno pribavljenim magnezijem.

Odaberite prirodni magnezij!

Proizvod ALL IN A DAY Magnesium 375 mg sadrži prirodni morski magnezij od specijalnog podrijetla što mu dajejedinstven mineralni profil. Nježan postupak bez kemijskih topiva jamči najbolju kvalitetu magnezija te smanjen sadržaj natrija i klora.