Pripremite se za plažu uz pomoć 5 jednostavnih trikova!

Priznali mi ili ne, svi želimo izgledati dobro na plaži. Nažalost postizanje tog cilja zna biti teže nego što si zamislimo...

Zato vam donosimo 5 jednostavnih trikova na koje morate paziti kada radite na bikini tijelu za plažu.

image

1. Ne prenajedajte se

Ovaj trik bi mogao biti i više nego očit. Osnovna jednadžba koje se morate pridržavati je: potrošena energija > unesene energije (putem hrane). Istina je da vam vježbanje dozvoljava da jedete malo više, ali nikako da se prenajedate.

Zapamtite, potrebno je 22-minuta trčanja za otopiti malu mliječnu čokoladu. Ako ste ih pojeli nekoliko tijekom dana, morat ćete odraditi dobar trening!

2. Ne gladujte

Ako se izgladnjujete to drastično podiže razinu stresnog hormona kortizola. To uzrokuje mnoge efekte u tijelu poput otpornosti na inzulin, nakupljanje masnoća na području trbuha i pretjeranog zadržavanja viška vode u tijelu. Iako je kalorični deficit ključan za gubitak težine, nikako nemojte pretjeravati.

3. Ne vježbajte previše

Naravno vježbanje je obavezno ako želite otopiti masnoće i smršaviti. Ali pretjerano vježbanje, isto kao i izgladnjavanje podiže razinu kortizola. Može doći do situacije da iako topite masnoće, voda vam se krene nenormalno zadržavati u tijelu. Nema smisla topiti masnoće ako se i dalje osjećate naduto i izgledate otečeno.

Rješenje je umjerenost!

4. Priuštite si “cheat meal”

Zvuči predobro da bi bilo istinito, zar ne? Ali znanstveno je dokazano da varanje ili “cheat meal” za vrijeme niskokalorične dijete izbacuje višak vode iz tjela. Najpoznatije istraživanje je “Minnesota Starvation Experiment” u kojem su ispitanici bili na nisko kaloričnoj dijeti.

Kada su dobili visoko kalorični obrok kako bi proslavili da su uspješno došli do pola puta dijete – smršavili su iznenađujuće puno, doslovno preko noći. Njihova razina kortizola je drastično pala, s s tim i višak vode u tijelu.

5. Pijte puno vode

Ako popijete 3 dodatne čaše vode na dan, velika je vjerojatnost da ćete pojesti do 205 manje kalorija na dan! Ajmo to na brzinu izračunati: to znači da ćete izgubiti do 0.8 kg mjesečno – to je skoro više od 10 kg u godini – a sve što trebate je popiti 3 dodatne čaše vode na dan! Svatko to može.

Kad god osjetite napadaj gladi, možda ste zapravo samo žedni. To se vrlo često događa. Povezanost u vašem tijelu se čudno poremeti i umjesto da uzmete času vode vi uzmete nešto za pojesti – i evo vam ekstra bespotrebnih kalorija. Uvijek nosite bocu vode sa sobom I ubrzo ćete primjetiti razliku!

Kako uskočiti u bikini dok kažete keks?

Uz pomoć naših trikova i paketa Last Minute Bikini sigurni smo da ćete na vrijeme biti spremni za plažu! Last Minute Bikini je program u 3 koraka koji je osmišljen kako bi oslobodio tijelo od viška vode i potaknuo topljenje masnoće. U kombinaciji sa zdravom prehranom, može vam pomoći brže doći do vidljivih rezultata i motivirati vas da budete uporni u vašem cilju mršavljenja.

Paket sadrži WaterOut STRONG i kapsule WaterOut STRONG Night koji pomažu ukloniti zadržavanje vode i nadutost što je prvi i osnovni korak kada želimo smršaviti. Također sadrži napitak BootBurn Active STRONG koji potiče topljenje masnoća i pomaže vam brže postići željenu težinu jer topi masnoće čak i kada niste fizički aktivni.