Previše kilograma osiromašuju seksualni život

Istraživanja su pokazala da osobe s prevelikom tjelesnom težinom često imaju probleme sa spolnošću i nisu zadovoljni sa svojim seksualnim životom. Želja za seksom se tijekom godina postupno smanjuje pa čak i do stanja potpunog gubitka libida.

image

Nakupljeni kilogrami utječu na seksualni život svake žene

Višak kilograma negativno utječu na spolnost svake žene, a posljedično i na njenog partnera te na njihov zajednički seksualni odnos. Žene s viškom kilograma se ne osjećaju privlačno, imaju nisko samopouzdanje, a zbog svega toga i smanjenu želju za seksom.

Debljina utječe na cijelo tijelo i smanjuje libido

Prevelika tjelesna težina između ostalog smanjuje pokretljivost, uzrokuje uzrokuje nedostatak kondicije i stalan umor što smanjuje želju za seksom i mogućnost zadovoljavajućeg seksa. Osim toga višak kilograma utječe i na povišenu razinu estrogena u tijelu što uzrokuje izraženije simptome PMS-a, loše raspoloženje i smanjen libido.

Ni muškarci nisu pošteđeni tih problema

Prekomjerna težina smanuje razinu hormona testosterona kod muškaraca i negativno utječe na cirkulaciju. Posljedica toga je nastanak erektilne disfunkcije koja se ponekad može smanjiti ili ukloniti u slučaju gubitka suvišnih kilograma i postizanja optimalne tjelesne težine. Naime, višak masnoća oko trbuha, bolesti srca i krvnih žila te dijabetes tipa 2 posljedice su pretilosti te povećavaju rizik od nastanka problema s erekcijom.

Znanstvene studije dokazuju povezanost između debljine i smanjenog libida

U studiji objavljenoj u časopisu "Journal of Sexual Medicine", dokazali su da se je muškarcima, koji su izgubili između 5 i 10 % tjelesne težinepovećala želja za seksom. To je vrlo bitna činjenica za muškarce koji imaju probleme s erekcijom i prekomjernom tjelesnom težinom. Njima se posebno preporuča promjena prehrane i fizička aktivnost kako bih uklonili višak kilograma te bili dobro fizički pripremljeni.

Sensilab preporuča

Power UPsnažnije erekcije, bolji seksualni život te obostrano zadovoljstvo. Power UP je proizvod koji djeluje već nakon 30 minuta.
Snažnija erekcija, aktivniji spolni život i užitci su osigurani.

Zašto je Power UP idealan za vas: 

  • smanjuje probleme s erekcijom i poboljšava spolnost
  • počinje djelovati već za 30 minuta
  • siguran je za upotrebu, za muškarce svih dobi
  • 100 % je prirodan
  • bez nuspojava