Povećajte svoj libido na 7 prirodnih načina

Problemi s smanjenim libidom? Ste premladi za viagru i druge lijekove? Nema problema imamo brzo i jednostavno rješenje. Za vas smo pripremili 7 prirodnih načina kako si pomoći i poboljšati svoj spolni život. I bez brige - problemi s spolnosti javljaju se kod žena i muškaraca svih dobi i iz različitih razloga, a najčešće ih uzrokuje stres, kronična bolezen, anksioznost.

image

1. Uključite čokoladu u sve i svašta
Čokolada je od davnina bila simbol požude, ne samo zbog omamljivog okusa  nego i zbog učinka na poboljšanje seksualnih užitaka. Istraživanja su pokazala da čokolada potiće izlućivanje feniletilamina i serotonina koji mogu djelovati kao afrodizijak i poboljšati raspoloženje.

2. Obogatite svoju hranu začinima
Za romantične večere pripremite svoja omiljena jela i dodajte im malo svježeg češnjaka i bosiljka. Češnjak je bogat alicinom koji ubrzava krvotok. Miris bosiljka stimulira naša osjetila. Oboje može pomoći kod problema s erektilnom disfunkcijom. Upotrijebite i kineski ginko čiji ekstrakt (ginko biloba) također pomaže kod erektilne disfunkcije uzrokovane antidepresivima. 

3. Povećajte svoje samopouzdanje
Počnite razmišljati pozitivno o sebi, svom tijelu i općenito o svakodnevnim situacijama.  Usredotočite se na svoje atribute i ne svoje mane. U svakom danu pronađite sitnice koje vas vesele.

4. Živite zdravo i gibajte se redovito
Ne zdrava prehrana i nedovoljno gibanje može uzrokovati negativno mišljenje o svom tijelu. Pobrinite se da je vaše tijelo zdravo, njegovano i lijepo oblikovano. Biti ćete ponosni na njega što će povećati vaš libido i spolne užitke.

 

5. Pažljivo s alkoholom
Priuštite si čašicu dobrog vina koje će razveseliti vaše okusne pupoljke, pružiti vam ugodne užitke u dobrom društvu, opustiti vas i podignuti vaše raspoloženje. Pažljivo s količinom alkohola, previše alkohola može smanjiti sposobnost erekcije i uživanja u spolnom odnosu.

6. Opustite se i smanjite stres
Vaše zdravlje može biti idealno ali ako ste pod stresom to će sigurno negativno utjecati na vaš libido. Žene su osjetljvije na utjecaj stresa na libido dok neki muškarci spolne odnose mogu upotrijebiti za opuštanje ili smanjenje stresa. Bez obzira na to, razlike u reakcijama suočavanja sa stresom mogu uzrokovati konflikte. Kako bi smanjili stres meditirajte, idite u romantične šetnje, prakticirajte opuštajuću tjelovježbu.

7. Održavajte svoju vezu zdravom
Komunikacija je iznimno važna za stabilne odnose pune povjerenja. Nakon svakog konflikta pokušajte se umirirti i pokazati nježnost partneru unatoč negativnim emocijama. Neriješeni konflikti mogu negativno utjecati na vaš seksualni odnos

Uz sve navedeno muškarcima posebno preporučujemo potpuno prirodan proizvod koji djeluje u samo 30 muinuta i povećava vaš libido povećavajući erekciju.

POWER UP - Snažnija erekcija, aktivniji spolni život i osiguran užitak!

 Glavne prednostI:

  • Smanjuje probleme s erekcijom i poboljšava spolnost
  • Počinje djelovati već za 30 minuta
  • Siguran za upotrebu, za muškarce svih dobi
  • Bez nuspojava
  • 100% garancija na zadovoljstvo